akcija bonita / Dubrovački policajac dilao kokain, uhićen i konobar

Image
Foto: Thinkstockphotos.com

Osumnjičenici su uhićeni u četvrtak 'prilikom izlaska iz Zagreba i uključivanja na autocestu u automobilu koji je u vlasništvu rent-a-cara'

29.5.2015.
12:00
Thinkstockphotos.com
VOYO logo

U akciji kodnog imena 'Bonita' zbog sumnje da su se bavili nabavom i preprodajom kokaina uhićena su dvojica navodnih dilera od kojih je jedan policijski službenik pa je zbog povrede službene dužnosti odmah udaljen iz službe, doznaje se u dubrovačkoj policiji.

Osumnjičenici su uhićeni u četvrtak "prilikom izlaska iz Zagreba i uključivanja na autocestu u automobilu koji je u vlasništvu rent-a-cara", navodi policija u priopćenju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tom je prilikom kod 32-godišnjeg suvozača pronađena kutija cigareta u kojoj se nalazilo ukupno 15 grama kokaina, pakiranog u tri vrećice, a koji je, prema policijskim tvrdnjama, bio namijenen daljnoj prodaji.

"Pretragom automobila pronađena je i digitalna vaga, manja količina kokaina i novac. Osumnjičeni su dovedeni u Policijsku upravu dubrovačko-neretvansku na kriminalističko istraživanje po završetku kojeg su uz kaznenu prijavu predani pritvorskom nadzorniku", stoji u priopćenju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prema neslužbenim informacijama u sklopu ovog kriminalističkog istraživanja, za koje se nagađa da je nastavak nedavno okončane akcije "Gladius III", pretraženi su i neki ugostiteljski objekti u Dubrovniku.

Kako se neslužbeno doznaje, uz policajca je uhićen i konobar. S cijelim slučajem povezana je i sinoćnja racija na Vojnoviću, a policija je i jutros bila na istom mjestu, piše Dubrovački dnevnik.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dubrovačka policija bez predaha je u borbi protiv kriminala. Kako se neslužbeno doznaje, nakon što su se pojavila saznanja da se policajac prometne policije nalazi s osobama iz krim-miljea, nad njim je uspostavljen je 24-satni nadzor u kojem su utvrđeni kontakti i aktivnosti.

U sklopu dvije policijske akcije prošlog tjedna u Dubrovniku, međunarodnoj akciji ''Gladius III'' i lokalnoj akciji u kojima se zbog zloporabe i preprodaje droge istraživalo ukupno 14 osoba, prema policijskim podacima, uhićeno je sedam osumnjičenih, za dvoje je raspisana tjeralica, a pet ih je prijavljeno redovnim putem. U susjednoj BiH istovremeno je uhićeno 17 osoba, od čega pet pripadnika MUP-a Republike Srpske.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo