IZGUBILA DOM / Dubrovčani stali u obranu mačke beskućnice koja 18 godina boravi u centru grada. Muzejima srušili ocjenu: 'Sramite se, primitivci'

Image
Foto: Dubrovački Dnevnik

Facebook stranica Dubrovačkih muzeja jutros ima ukupnu ocjenu 1,9

31.3.2022.
11:32
Dubrovački Dnevnik
VOYO logo

Dubrovačka mačka Anastazija posvađala je Dubrovčane, a kako javlja Dubrovački Dnevnik, prepirka se prelila i na virtualni svijet.

Naime, građani su mački ranije stavili kućicu pred Knežev dvor, no iz Dubrovačkih muzeja maknuli su ju. Kako nova ne bi narušavala prostor, precizno dizajniranu kućicu koja se uklopila u identitet izradio je Dubrovčanin Srđan Kera, ali je i ta nestala.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dubrovački muzeji tako trpe niz kritika, a sada su se ljubitelji životinja, Dubrovčani, ali i stranci udružili kako bi srušili ocjene Dubrovačkih muzeja na internetu.

"POZOR!!! NISU PRIJATELJI ŽIVOTINJA!!! Izbjegavajte posjetiti ovo mjesto! 18-godišnja mačka Anastazija, koja je tu živjela cijeloga života, u okruženju Muzeja, izgubila je jedino sklonište koje je imala. Bacili su njezinu prekrasno kućicu gdje je spavala i gdje je bila zaštićena od kiše, zime i hladnoće. Sramite se, primitivci! Ta mačka je bila jedino vrijedno što imate", navode jedni.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Dubrovački Dnevnik
Image
Foto: Dubrovački Dnevnik

(Izvor: Dubrovački Dnevnik)

"Strašno je što ste ovaj plemeniti prostor zagadili nedostatkom empatije. Nije sve u soldima i lijepim stvarima, ima nešto i u dobroti, a pogotovo kad je usmjerena prema slabijima. Nemate empatije za slabije niti poštovanja prema starosti. Cijeli svijet sad vas zna po okrutnosti prema mački, smatrate li to dobro obavljenim poslom? Nadam se da vaši poslodavci ne misle tako i da će vas zamijeniti dobrim ljudima, koji će imati stručnu spremu ali i dušu!", dodaju drugi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Facebook stranica Dubrovačkih muzeja jutros ima ukupnu ocjenu 1,9 dok ocjene na Google Reviews još uvijek nisu previše 'pale', za sada im je 4,3, ali valja napomenuti i kako je jučer to bilo 4,4, pa se i ovdje tijekom dana može očekivati pad.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo