zvjezdani jug hrvatske / Dubrovniku se definitivno ne može odoljeti: u Cavtatu članovi popularne grupe U2 dočekuju rođendan

Dubrovniku se definitivno ne može odoljeti - holivudski glumci, šeici, miljarderi, nogometaši, godinama svojim slavnim koracima glancaju Stradun, a navečer se, u smiraj dana, sa svojih jahta dive Cavtatu. Zadnji u tom zvjezdanom nizu su članovi grupe U2

8.8.2016.
19:04
VOYO logo

Na ovaj pogled ravnodušan nije ostao Adam Clayton pa je na službenom Instagramu grupe objavio kako U2-ovci u Cavtatu čekaju rođendan kolege, gospodina Edgea.

U 'Ime ljubavi' zato svira, gradele se žare, nenadani posjet legendi očekuje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zvjezdanom susretu nadaju se i domaći i strani.

Bono je ovim krajem već šetao, no đir po Dubrovniku i Cavtatu, poznato je, nije samo njemu drag. Beyonce, Jaz –z, Kevin Spacey, Morgan Freemen, Copola, Ecclestoni - zvjezdani je niz bez kraja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ovdje dođu lijepo pojesti, no jug Hrvatske nije zvijezdama zvijezdan samo zbog ljepote i hrane. Najvažnija u ponudi je privatnost.

U2 izabrao je Cavtat, katarski šeik Hamad bin Khalifa Al Thani s jednom od najvećih jahti svijeta usidrio se u Dubrovniku. Ma koliko zvjezdani bili u restoranu se ne razlikuju mnogo od ostalih gostiju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Jug je magnet i za najveća nogometna imena - od Schweinsteigera, Neuera, Ramosa, Modrića, Perišića - skupila bi se najjača ekipa na svijetu. Dubrovačku diskreciju obožavaju, no posjetom se sami na mrežama hvale.

"Gospodin Herrera iz Manchester Uniteda i Juan Mata, isto njegov suigrač, bili su tu sa prijateljima bilo im je lijepo bili su zadovoljni. Poslije su to i objavili na društvenim mrežama i to je najvažnije da je njima bilo dobro", rekao je Slavko Gašpar, voditelj restorana.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dubrovnik i Cavtat tako za svoje promotore imaju najveće svjetske zvijezde i to bez da su sa njima potpisali basnoslovne milijunske ugovore – a to je priznat će svi odličan posao

Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo