na traumatologiji / VIDEO Dvadeset šišmiša uletjelo u zagrebačku bolnicu: Razletjeli su se hodnikom i sobom za pacijente

Djelatnici Azila Dumovec u centru Zagreba uloviti su 20 šišmiša i odveli iz na pregled u Zoološki vrt

16.8.2022.
11:23
VOYO logo

Azil Dumovec izvijestio je kako je intervenirao u Kliniku za traumatologiju KBC-a ''Sestre milosrdnice'' u Draškovićevoj ulici zbog ulijetanja šišmiša u bolnicu. To im je, kako kažu, već tradicionalna intervencija u kolovozu.

Image
Foto: RTL
Image
Foto: RTL

Njihovu objavu prenosimo u cijelosti:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

''U kolovozu tradicionalno posjećujemo Kliniku za traumatologiju KBC-a "Sestre milosrdnice" u Draškovićevoj ulici. Povod dobro poznat - ulijetanje šišmiša u bolnicu.
Ovaj su se put razletjeli hodnikom, garderobom i sobom gdje su smješteni pacijenti. Uspjeli smo uloviti 20 šišmiša, a ako se naknadno uoči još koji, vratit ćemo se u bolnicu.
Ulovljene šišmiše prevezli smo na pregled u oporavilište za divlje životinje Zoološkog vrta Grada Zagreba. Ako djeci želite približiti svijet jedinih letećih sisavaca, dovedite ih na Noć šišmiša koja će se u Zoološki vrt Grada Zagreba održati u subotu 27. kolovoza 2022. godine od 19 do 22 sata'', priopćili su iz Azila Dumovec.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo