obitelj izgubila kontakt / Dvojica dvadesetogodišnjaka iz Trogira nestala nakon što su otišli posjetiti obitelj u Italiji i Švicarskoj

Image
Foto: Nestali.hr
7.3.2021.
15:35
Nestali.hr
VOYO logo

U subotu navečer prijavljen je nestanak Jure Sirića (25) i Darija Žarkovića (21) koji su 28. veljače otišli u posjet rodbini u Italiji i Švicarskoj.

Radi se Trogiranima koji su za putovanje unajmili automobil i svojim se obiteljima posljednji put javili u četvrtak, 4. ožujka. Obitelj od toga dana gubi svaki kontakt s njima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Službeno mjesto nestanka je Švicarska

Policija je o slučaju izvijestila i Interpol, međunarodnu kriminalističko-policijsku organizaciju, i u potrazi očekuju pomoć policije iz Italije, Slovenije, Austrije i Švicarske tj. svih zemljama na njihovoj ruti putovanja. Službeno, u Nacionalnoj evidenciji nestalih osoba kao mjesto nestanka navedena je Švicarska, prenosi Večernji list

Prema podacima na navedenoj stranici, Žarković je visine 180 centimetara, ima kestenjaste kose i očiju, četvrtasto lica i srednje je tjelesne građe. Broj stopala ima 42, ima tetovaže, a u trenutku nestanka bio je odjeven u crnu jaknu, sive hlače i zelene tenisice. Sirić je visine 179 centimetara, ima gustu crnu kosu i kestenjastih očiju, ovalno lice te je srednje tjelesne građe. Broj stopala mu je 41 i ima tetovaže.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo