VELIKO ISTRAŽIVANJE / Ekskluzivna RTL Anketa: večeras u RTL-u Danas donosimo rezultate za II. izbornu jedinicu!

Image

Ova izborna jedinica obuhvaća istočni dio Zagrebačke županije, Koprivničko-križevačku županiju, Bjelovarsko-bilogorsku županiju i istočni dio Grada Zagreba

8.6.2016.
17:07
VOYO logo

Točno pola godine nakon što smo izišli na birališta donosimo najveće istraživanje u svih deset izbornih jedinica koje je Promocija puls provela za RTL i Jutarnji list.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dosad smo vam prikazali preferencije ispitanika u III., IV., V., VIII., IX., X., VII. i VI. izbornoj jedinici, a još sutra slijede rezultati iz I. izborne jedinice. Tako ćemo kroz RTL anketu popuniti Hrvatski sabor s po 14 zastupnika iz deset izbornih jedinica i dobiti sliku parlamenta kao da su u ovom trenutku izbori.

Danas ćemo saznati kakva je situacija u II. izbornoj jedinici koja obuhvaća obuhvaća istočni dio Zagrebačke županije, Koprivničko-križevačku županiju, Bjelovarsko-bilogorsku županiju i istočni dio Grada Zagreba.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kako danas razmišljaju birači, jesu li zadovoljni novom vlašću, smjerom u kojem se krećemo te kako bi danas glasali u slučaju prijevremenih izbora, doznajte večeras u 18 i 30 u RTL-u Danas.

Detaljni rezultati istraživanja nalaze se u našem STATISTIČKOM CENTRU.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo