ništa ne prepušta slučaju / Ekskluzivno doznajemo: Ivica Todorić u Londonu sprema tužbu protiv države!

Novi istupi Todorića na blogu - previše su za Dalić koja je najavila da je spremna na tužbu zbog klevete. No, Todorić sprema kontranapad

29.9.2017.
18:33
VOYO logo

Martina Dalić glavni je negativac Todorićevih blogova. Sinoć ju je optužio da je usred noći slala mailove i prijetila uhićenjima cijele obitelji Todorić ako ne pristanu na lex Agrokor.

"Sve to što je izgovoreno u tom tekstu je jedna bezočna laž, a s tvorcem tekstova će dalje razgovarati moji odvjetnici. Podnijet ću tužbu za sve izjave i klevetu", rekla je Dalić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nezgodna je stvar, piše Todorić, što se mailovi ne mogu izbrisati.

"A istina je i da je Martina Dalić prijetila i meni i mojoj obitelji (...) Istina je da su prijetnje bile vrlo izravne, neke i pred svjedocima. Amnezija? Za to joj je dovoljno pogledati u arhivu svojeg mailboxa", napisao je Todorić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Todorićeva riječ protiv riječi ministrice - a nigdje traga dokazima da je prijetila.

"Naravno da nisam! Takve tvrdnje su bezočna laž i objeda i pokušaj skretanja pozornosti s onoga što je bitno, a bitno je da je uprava Agrokora vodila društvo na način da je došlo na rub stečaja", poručuje potpredsjednica Vlade.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

A odakle to Todorić polemizira i prijeti Vladi? Iz Kulmerovih dvora sigurno ne, premda je noćas, navodno, tamo bilo živahno.

Susjedni nam kažu da su noćas gorjela sva svjetla u Kulmerovim dvorima. Vidjeli su kako auti ulaze i izlaze pa pretpostavljaju da su se i u potpunosti iselili. Ono što mi doznajemo je da je Ivica Todorić trenutno u Londonu a ostatak obitelji navodno je u Beču.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kulmerovi dvori su jedino što je ostalo u vlasništvu Todorića - čak ni Sberbanka više nema založno pravo. Pitanje je samo - hoće li ih Todorići prodati s obzirom da se spremaju pravne bitke.

Todorić s odvjetnicima u Londonu traži načine da tuži državu. A tužba ima smisla samo ako uspije dokazati da lex Agrokor nije potpisao slobodnom voljom nego uz pritisak ministara.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

A upravo tome, čini se, i služe blogovi. Da kompromitira ministre poput Zdravka Marića koji i dalje ne odgovara zašto je bio na tajnom sastanku s Todorićem. 

Todorić je u blogu počeo spominjati i ministra unutarnjih poslova koji objašnjava:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ja sam kao predstojnik ureda primao pozive mnogih ljudi koji su se htjeli javiti predsjedniku Vlade pa tako i ovaj o kojem govorite", rekao je DavorBožinović.

Todorić zasad samo piše blog, a niti jednu tvrdnju ne dokazuje dokumentima. Oporba ga poziva da to što prije učini.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Osim tužbi i kaznenih prijava koje su već počele prštati sa svih strana, DORH se već dugo bavi svojim krunskim slučajem - aferom Agrokor. Prva lica osumnjičenika vidjet ćemo tek nakon iščekivanog nalaza revizije.

Toma
hABAZIN VS. mAGYAR
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Još jedna runda
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Nado
Otok iskušenja
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo