POKERAŠ U TOP DESET / Ekskluzivno za RTL iz Las Vegasa! Razgovarali smo s Hrvatom koji lovi 10 milijuna dolara i naslov svjetskog prvaka

Image

Za sada u džepu već ima minimalno 680 tisuća dolara

14.7.2022.
23:18
VOYO logo

Ekskuzivno iz Las Vegasa za RTL se javio Hrvat u lovu na 10 milijuna dolara i naslov svjetskog prvaka u pokeru. A to, Matija Dobrić iz Slatine, može postati u velikom finalu Svjetskog prvenstva u pokeru. Od početnih skoro 9 tisuća igrača hrvatski pokeraš plasirao se u finalnih deset koji sutra nastavljaju borbu za prestižnu titulu i nagradu.

Za sada u džepu već ima minimalno 680 tisuća dolara, a ekskluzivno iz Las Vegasa za RTL najavljuje pohod na prvo mjesto i 10 milijuna dolara! Primjera radi, to je četiri puta više nego što je Novak Đoković osvojio s naslovom prvaka Wimbledona.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Evo upravo je završio dan sedmi main eventa u Vegasu. Bilo je jako naporno danas nakon 17 sati igre, a svaki dan prije smo igrali po 14 sati... Jako sam umoran. Sva sreća, sutra je dan odmora prije finalnog stola u kojem igramo za 10 milijuna dolara. Nadam se da će napokon u Vegasu zasvirati hrvatska himna", kaže.

Pa, sretno Matiji!

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo