SARAH FERGUSON ZA RTL / Elizabeta II. bila joj je svekrva, a princeza Diana prijateljica: 'Dobro je da ne znate ništa o kraljevskoj obitelji'

Image
Foto: RTL

Sarah Ferguson, odnosno Vojvotkinja od Yorka, ambasadorica je djece diljem svijeta. U Hrvatskoj je i zbog integracije djece ukrajinskih izbjeglica

10.6.2022.
19:57
RTL
VOYO logo

Da ste bili anonimni javnosti, a ne vojvotkinja kada ste se počeli baviti ovim, mislite li da bi bili jednako uspješni?

"To je jako dobro pitanje. Jako zanimljivo pitanje. Ja sam tko jesam, bi li ovo radila bez obzira na sve – sigurno. Jesam li osoba s izraženim karakterom? O, da. Jesam li autentično snažna? Da!", kazala je za RTL Sarah Ferguson, vojvotkinja od Yorka, ambasadorica djece diljem svijeta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Snažna je - i kako kaže - u potpunosti posvećena djeci. Putem svog YouTube kanala najmlađima čita knjige, pomaže djeci ukrajinskih izbjeglica, i autorica je više od 70 knjiga za djecu. Posljednju - posvetila je upravo Hrvatskoj.

"Imam crvenu kosu, ne znam jeste li primijetili, ali sam i hrabra. Vjerujem da mogu biti glas svih onih koji su utišani. Djeca diljem svijeta trebaju osobu, koja će biti njihov predsjednik", kazala je Ferguson.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ferguson je dijelom britanske kraljevske obitelji postala je udajom za princa Andrewa, sina kraljice Elizabete, od kojeg se poslije i razvela. S bivšim suprugom i dalje je u dobrim odnosima, iako je optužen za seksualno zlostavljanje maloljetnice. Pitanja o tome bila su zabranjena.

"Cijeloj kraljevskoj obitelji, Diani, mom bivšem suprugu, mojoj djeci nanijela bih veliku štetu ako bih ikad pričala išta o njima. To nije moj način, ne bi bilo pošteno", kazala je Ferguson.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Svi pričaju o kraljevskoj obitelji, ali nitko zapravo ne zna ništa o njima. Ferguson je po tom pitanju jasna - to je dobro.

"Dobro je da ne znate ništa. Zato je i sve to zanimljivo. Misterij svega to čini još nevjerojatnim. Nikad nismo znali što Kraljica drži u svojoj torbi, sada znamo da je to sendvič s marmeladom", kazala je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

O kraljici Elizabeti - bivšoj svekrvi koja je proslavila 70 godina na tronu - u superlativima.

"Ja sam sretna, reći ću to iz svog iskustva, što sam imala najbolju svekrvu koju možete poželjeti. Uopće nema govora o tome kako je ona posvetila život službi, i dalje služi. Toliko je posvećena tome", kazala je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ipak, posebno, intenzivno prijateljstvo gajila je s pokojnom princezom Dianom. Obje su prolazile torturu u britanskim medijima. Ferguson su, zbog oscilacija u težini - umjesto vojvotkinjom od Yorka - prozvali vojvotkinjom od Porka.

"Zlostavljali su me britanski mediji, dok me nisu u potpunosti uništili. Diana je uvijek bila ljepotica, svetica, a ja sam uvijek bila grešnica. Mislim da današnji mediji ne bi se mogli tako ponašati, kako su se ponašali prema nama. Ne bi mogli reći: debela ili odbojna, neprivlačna Fergie", zaključuje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo