'tragična situacija' / Emil Tedeschi o Uljaniku i aferi: 'Ovo je sramota svih nas!'

Emil Tedeschi se na večerašnjoj dodjeli nagrade za najboljeg poduzetnika dotaknuo situacije u Uljaniku i 3. maju

28.3.2019.
19:27
VOYO logo

Večeras je u Zagrebu dodjela prestižne nagrade EY poduzetnik godine! U Laubi se odvija peta po redu dodjela za najboljeg hrvatskog poduzetnika.

Prošle godine je Mate Rimac branio boje Hrvatske na svjetskom izboru u Monacu, a ove će ga godine biti teško nadmašiti. Iako nije pobijedio, svakako je ostavio jak dojam, ali ljudi koji su ove godine kandidirani su poprilično "jaki". 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: RTL
Image
Foto: RTL

Predsjednik žirija Emil Tedeschi komentirao je nagradu RTL-ovom reporteru Borisu Miševiću.

"Uzbuđen sam i ponosan, pet godina kontinuiteta u današnje vrijeme nije malo. Mislim da smo u pet godina stvorili jedan značajan brend, EY kao brend u Hrvatskoj smo ga osnažili. Puna Lauba i fenomen da će danas poduzetnici pljeskati poduzetnicima i da poduzetnici biraju najbolje među sobom", izjavio je Emil Tedeschi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: RTL
Image
Foto: RTL

Tedeschi o Uljaniku i 3. maju: 'Svjedočimo tragičnoj situaciji'

Na upit RTL-ova reportera kako komentira scene privođenja bivših i sadašnjih menadžera Uljanika i 3. maja, s obzirom na to da je često znao komentirati da je Hrvatska u krizi menadžmenta, Tedeschi je kazao:

"Osjećam veliki sram. Iako ne snosim nikakvu direktnu odgovornost, indirektno smatram da odgovornost snosi kompletna poslovna, a onda i šira društvena elita. Ovo nije samo kriza upravljanja, ovo je kriza nadziranja. Ovo je kriza upravljanja javnim novcem, novcem poreznih obveznika i ovo je sramota svih nas, sramota generacija, nažalost, svjedočimo jednoj tragičnoj situaciji."

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
hABAZIN VS. mAGYAR
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Još jedna runda
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Nado
Otok iskušenja
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo