Glas naroda / Emisija u koju se javila Šuica nije ukinuta: Dubrovačka televizija objasnila zašto nije emitirana

Image
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL/Screenshot Dubrovačka televizija

Kontakt emisija Glas naroda ponedjeljkom se emitirala samo privremeno i to tijekom ožujka zbog situacije s koronavirusom, objasnila je glavna urednica Dubrovačke televizije Marija Njavro

27.4.2020.
22:28
Goran Stanzl/PIXSELL/Screenshot Dubrovačka televizija
VOYO logo

Dva dana nakon skandaloznog javljanja potpredsjednice Europske komisije Dubravke Šuice u emisiju "Glas naroda" ta emisija večeras nije emitirana, a s Dubrovačke televizije večeras su nam objasnili kako ona nije ukinuta. 

"Kontakt emisija Glas naroda nije ukinuta niti se o tome ikada razmišljalo ili pak dovodilo u pitanje", odgovorila je na upit RTL-a glavna urednica Dubrovačke televizije Marija Njavro i potom objasnila zašto večeras nije emitirana. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ponedjeljkom se emitirala samo privremeno tijekom ožujka"

"Kontakt emisija Glas naroda ponedjeljkom se emitirala samo privremeno i to tijekom ožujka zbog situacije s koronavirusom. Urednik i voditelj Pasko Tomaš trenutačno je na zasluženim slobodnim danima, a emisiju možete pratiti već ove subote u redovitom terminu od 20 sati", ističu u odgovoru s Dubrovačke televizije te potom naglašavaju da politika i političari nemaju utjecaj na njihovu uređivačku politiku. 

VEZANI ČLANCI

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Još jednom naglašavamo kako politika i političari nemaju apsolutno nikakav utjecaj na našu uređivačku politiku. Od prvog dana otkada je Orsat Zovko preuzeo Dubrovačku televiziju imamo apsolutnu slobodu u izvještavanju", naglasila je u odgovoru za RTL urednica Dubrovačke televizije Marija Njavro. 

Podsjetimo, u kontakt-emisiju Dubrovačke televizije "Glas naroda" u subotu se javio gledatelj koji je izrazio nezadovoljstvo hrvatskim političarima, a spomenuo je i Dubravku Šuicu te njezinu imovinu. Šuica je brzo reagirala te se i sama javila u emisiju te javno izvršila pritisak na voditelja emisije Paska Tomaša.  

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo