najavili prvu suradnju / Ericsson Nikola Tesla novi je korporativni partner humanitarne udruge 'RTL pomaže djeci'

Image
Foto: RTL

Jedna je to od vodećih kompanija na regionalnoj ICT sceni

27.9.2022.
11:29
RTL
VOYO logo

Kao tehnološki lider, Ericsson Nikola Tesla postavio je temelje za inovacije i rast te ih svakodnevno donosi do svakog kutka svijeta, a svojim rješenjima pretvara kreativne ideje u globalnu stvarnost unapređujući živote kako pojedinaca, tako i zajednice. Uz to, kompanija ima iznimno razvijen segment društvene odgovornosti te svoju snažnu reputaciju temelji na profesionalnom i kvalitetnom odnosu prema svim dionicima – zaposlenicima, kupcima, partnerima, dobavljačima, dioničarima te široj društvenoj zajednici, stoga se suradnja s udrugom ''RTL pomaže djeci'' u potpunosti uklapa u njihovu kompanijsku kulturu.

‘’Izuzetno smo sretni što smo sklopili partnerstvo s humanitarnom udrugom 'RTL pomaže djeci'. Kroz naše društveno-odgovorne inicijative već dugi niz godina djelujemo u zajednici pomažući potrebitima, a osobito smo osjetljivi kada su u pitanju djeca i mladi’’, ističe Antonija Lončar, direktorica marketinga, komunikacija i DOP-a u Ericssonu Nikoli Tesli.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ove godine kompanija obilježava 40 godina djelovanja svoga ureda u Splitu i upravo stoga, prigodno, splitskom Centru za odgoj i obrazovanje ‘’Slava Raškaj’’ velikodušno će pomoći pri opremanju njihova logopedskog kabineta. U Centar na učenje i rehabilitaciju rado dolazi 317 mladih korisnika, djece s oštećenim sluhom i nerazvijenim govorom. No uređaj koji se koristi, a koji je ključan za razvoj sluha i govora, star je više od 30 godina i ne može im osigurati adekvatnu terapiju.

Potrebe Centra i njihovih malenih korisnika prepoznala je upravo kompanija Ericsson Nikola Tesla koja će im donirati novi elektroakustički verbotonalni aparat za individualnu korekciju govornih poremećaja i vježbe u razvoju govora te im na taj način osigurati uspješniju logopedsku rehabilitaciju, koja će značajno utjecati i na poboljšanje njihova života u cjelini.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

‘’Veseli nas što ćemo ovom suradnjom omogućiti korisnicima Centra 'Slava Raškaj' u Splitu bržu i bolju rehabilitaciju slušanja i govora te omogućiti kvalitetniju komunikaciju. Drago nam je da u prigodi rođendana našeg splitskog ureda, opremanjem logopedskog kabineta možemo dati poklon drugima, i to baš na splitskom području. Svim terapeutima i svim logopedima želimo puno sreće i puno uspjeha", zaključuje Antonija Lončar.

Humanitarna udruga ''RTL pomaže djeci'' već 16 godina pomaže realizirati projekte raznih neprofitnih organizacija diljem Hrvatske koje skrbe o djeci, a novo korporativno partnerstvo s kompanijom Ericsson Nikola Tesla uvelike će pomoći u nastavku te misije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Samit
fnc 15
Gajin svet
Cijena strasti
Hell's kitchen
default_cta
Azbuka našeg života
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Alvin i vjeverice
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Volio bih da sam ovdje
Brak na prvu
Playmobil
default_cta
Sumrak saga: Mladi mjesec
VOYO logo