proširilo se mrežama / Europski mediji prenose brutalne snimke tučnjave u Splitu: 'I ova zemlja je u EU'

Image
Foto: Ilustracija/Screenshot (Facebook)

Komentari su podijeljeni - dok neki konstatiraju kako je današnja mladež "strašna" te da sve ovo izgleda kao životinjsko carstvo drugi su kazali da to da se jednako u Austriji tuku adolescenti

31.1.2018.
8:19
Ilustracija/Screenshot (Facebook)
VOYO logo

Pojedini europski mediji prenose vijest o tučnjavi dviju školarki u Splitu koja je sablaznila cijelu Hrvatsku. Jedan od tih medija je i austrijski portal Heute.at koji je prenio o slučaju.

"U centru hrvatskog grada Splita dvije djevojke su se potukle, mlatile su se šakama. Stotine ljudi je gledalo borbu, ali nitko nije reagirao. Policija je potvrdila da su ih svjedoci zvali u nekoliko navrata da dođu i prekinu borbu, međutim kada su stigli nikoga nije bilo na mjestu događaja", piše Heute.at. Autor je naveo da se snimka tučnjave proširila društvenim mrežama koju su počeli i sami Austrijanci dijeliti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Dvije mlade djevojke koje su se tukle su bile također okružene školarcima. One se tuku, a nitko ne intervenira. Naprotiv, publika sve to gleda, veseli se i bodri borce i mobitelom snimaju brutalne scene", nadodaje se u članku.

Komentari su podijeljeni - dok neki konstatiraju kako je današnja mladež "strašna" te da sve ovo izgleda kao životinjsko carstvo, pritom komentirajući "I ova je zemlja u EU", drugi su kazali da to nema veze s tim jesmo li u EU s obzirom na to da se jednako u Austriji tuku adolescenti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Što je s videoom prije otprilike dvije godine gdje je djevojčica u Donauzentrumu bila pretučena, slomili su joj čeljust. To je bilo prikazano diljem Europe. Austrija je također u EU!" podsjetio je jedan čitatelj.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo