'LUDI' OD SREĆE / Evo što je izjavila velika pobjednica europskih izbora!

Najveća pobjednica izbora za Europski parlament je Mirela Holy, odnosno njezina stranka OraH, koja je osvojila gotovo 10 posto glasova, osvojivši jedan mandat.

25.5.2014.
23:35
VOYO logo

"Mi smo se nadali jednom mandatu, ali smo si kao cilj postavili da pređemo izborni prag. Izuzetno smo sretni, ludi smo od sreće da smo dobili jedan mandat. Što se tiče čestitke premijera Milanovića, čula sam od kolega, zahvaljujem mu se na čestitkama, ali čestitam i svim kolegicama i kolegama koji su ušli u Europski parlament", rekla je najveća pobjednica ovih europskih izbora.

Vi nećete ići u Europski parlament, zamijenit će vas Davor Škrlec?

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Da, ja ću i dalje raditi na izgradnji stranke, mlada smo stranka, puno je posla, pripremamo se za parlamentarne izbore, ali želim se zahvaliti svim građankama i građanima koji su nas podržali na ovim izborima i nadam se da ćemo budućim radom opravdati povjerenje", rekla je Holy.

Što su građani i građanke prepoznali kod OraH-a?

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Pretpostavljam da je razlog da su me prepoznali kao vjerodostojnu političarkum a i zbog toga što smo kampanju vodili pozitivno, orijentirano na naš program. Nismo se bavili konkurentima i mislim da je to jedan drugačiji put koji su građani prepoznali", zaključila je predsjednica OraH-a.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo