u šoku je / Evo što je napisao drugi muškarac kojeg je zbog komentara o Plenkoviću privela policija: 'Od tada ni ne jedem ni ne pijem'

Image
Foto: Marin Tironi/PIXSELL
Image
Foto: Marin Tironi/PIXSELL

49-godišnjak je inače ratni vojni invalid te je za Antenu Zadar kazao kako je u šoku, te kako je u policijskoj postaji proveo 8 sati

25.1.2022.
13:30
Marin Tironi/PIXSELL
VOYO logo

PU zadarska oglasila se o slučaju 71-godišnjeg Briševljana, koji je u petak priveden zbog komentara na Facebooku, a iz njihovog priopćenja vidljivo je da je uz njega priveden i 49-godišnjak iz Zadra.

“Udri munjo, pukni grome… zar ti pavijanu s Frkom njesi u Ukrajini”, napisao je 49-godišnji Zadranin, referirajući se na Plenkovićevu izjavu da će “Hrvatska, reagirati jasno i odlučno ako Rusija napadne Ukrajinu”.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon provedenog istraživanja obojica su 21. siječnja u popodnevnim satima uhićeni, piše Antena Zadar. Policijska uprava zadarska naglasila je da premijer Plenković nije upleten u postupanje policije.

S policijskim priopćenjem se ne slaže privedeni 49-godišnjak, Zadranin Hrvoje Vrkić, kojemu nije jasno zašto je policija privela baš njega i zašto je tek nakon nekoliko sati provedenih u policijskoj postaji saznao da je uhićen.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
trula jaja ili nešto drugo /

Priveden zbog komentara o Plenkoviću: 'Živimo li u demokraciji ili diktaturi? Svi ga plaćamo, pa valjda mogu reći što mislim?!'

Vrkić je baš kao i uhićeni Mladen Ćustić, ispod objave jednog zadarskog portala u kojoj je najavljen dolazak premijera Plenkovića u Maslenicu, ostavio komentar, ne sluteći da će mu zbog istog prijetiti 30 dana zatvora i da će prošli petak provesti iza rešetaka.

49-godišnjak je inače ratni vojni invalid te je za Antenu Zadar kazao kako je u šoku, te kako je u policijskoj postaji proveo 8 sati.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

„Policija u civilu mi je došla pred kuću, nisam znao o čemu se radi. Od tada ni ne jedem ni ne pijem, narušeno mi je zdravlje koje ionako nije dobro. U životu nikad nisam ni prekršajno ni kazneno prijavljen, rekao nam je Vrkić ističući da je bio pripadnik 4. gardijske brigade, sudjelovao u akciji Maslenica te da je peterostruko odlikovan u Domovinskom ratu.

„Nije u redu slati tuđu djecu u ratove, a kad je trebalo njega nije bilo. Želio bih da Hrvatska bude mirnija zemlja, da ljudi ne bježe odavde. Ljudi, nemojte se bojati, ne smijemo živjeti u diktaturi“, poručio je Vrkić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
Tajne vinove loze
default_cta
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
Yu-Gi-Oh sevens
default_cta
Obiteljske tajne
San snova
Cijena strasti
VOYO logo