'Grad će funkcionirati' / Filipović o Bandiću: 'U sljedećim mjesecima očekivao sam jednu oštru političku borbu, koja je naglo prekinuta'

Image
Foto: Pixsell

Istaknuo je kako ne očekuje nikakve probleme u funkcioniranju Grada Zagreba, jer postoje Bandićevi zamjenici.

28.2.2021.
13:01
Pixsell
VOYO logo

Kandidat HDZ-a za zagrebačkog gradonačelnika Davor Filipović uputio je u nedjelju izraze sućuti obitelji, suradnicima i prijateljima  preminulog zagrebačkog gradonačelnika Milana Bandića poručivši kako ne očekuje probleme u funkcioniranju Grada Zagreba.

"Pogodila me jutros vijest o iznenadnoj smrti zagrebačkog gradonačenika Milana Bandića. Njegovoj obitelji, suradnicima i prijateljima izražavam duboku i najiskreniju sućut", rekao je Filipović u izjavi novinarima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
iznenadni odlazak /

Brojni građani stoje u redu kako bi se upisali u Knjigu žalosti za Milana Bandića: Sprovod u srijedu

Image
iznenadni odlazak /

Brojni građani stoje u redu kako bi se upisali u Knjigu žalosti za Milana Bandića: Sprovod u srijedu

Istaknuo je kako ne očekuje nikakve probleme u funkcioniranju Grada Zagreba, jer postoje Bandićevi zamjenici, a Gradska skupština će najnormalnije i dalje funkcionirati sve do izbora novog gradonačelnika.

"Postoje ljudi koji će ga zamijeniti. Izbore imamo 16. svibnja i ne očekujem nikakve probleme u funkcioniranju jer postoje i njegovi zamjenici, Gradska skupština će najnormalnije funkcionirati sve do izbora novog gradonačelnika", rekao je Filipović novinarima upitan očekuje li probleme u funkcioniranju Grada Zagreba nakon Bandićeve smrti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"U slijedećim mjesecima očekivao sam jednu oštru političku borbu, koja je danas naglo prekinuta"

Filipović nije želio odgovarati na novinarske upite o liku i djelu pokojnog gradonačelnika Bandića i što on ostavlja iza sebe.

"Dozvolit ćete da u ovim trenutcima ne dajem nikakve druge izjave, osim duboke sućuti njegovoj obitelji, prijateljima i suradnicima", dodao je. Vezano uz predstojeću izbornu kampanju za lokalne izbore kratko je poručio: U slijedećim mjesecima očekivao sam jednu oštru političku borbu, koja je danas naglo prekinuta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zagrebački gradonačelnik Milan Bandić iznenada je u nedjelju rano ujutro preminuo u 66. godini života od posljedica srčanog udara.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo