'Sačekuša' za ministra / Forum mladih SDP-a Nakiću pokušao uručiti balone s privezanim iskaznicama dopunskog: 'Ministre, ode vam 19 kuna!'

Image
Foto: Marko Lukunic/PIXSELL

Prosvjednici su ministru htjeli uručiri balone, no budući ih on nije htio uzeti, odletjeli su u zrak

13.4.2016.
16:21
Marko Lukunic/PIXSELL
VOYO logo

Desetak članova Foruma mladih SDP-a u srijedu je, uoči sjednice Vlade, ministru zdravlja Dariu Nakiću pokušalo uručiti balon za koje je simbolično bila privezana iskaznica dopunskog zdravstvenog osiguranja, u znak prosvjeda zbog najavljenog poskupljenja police dopunskog osiguranja za 19 kuna.

Ministar Nakić odbio je uzeti ponuđeni balon, koji je zatim odletio u zrak.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ministre, pa ode vam 19 kuna! Odoše kune ministre, ulovite ih", povikali su Nakiću mladi SDP-ovci.

"U ime Foruma mladih SDP-a odlučili smo pokušati uručiti ministru zdravlja balone na kojima su simbolično privezane iskaznice dopunskog zdravstvenog osiguranja kako ne bi došlo do povećanja polica za 19 kuna, što nije ni bilo predviđeno u proračunu, a kako ministar ne bi izvršio udar na najosjetljivije u društvu", rekao je jedan od prosvjednika.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Mislim da je i vama stalo da naši ljudi dobiju sve što im treba", odgovorio im je Nakić na ulasku u zgradu Vlade, a na njihov upit zašto se tom mjerom ide na najsiromašnije rekao kako se na njih najviše pazi.

Forum mladih SDP-a također je najavio da će širom Hrvatske uskoro početi prikupljati potpise protiv povećanja police dopunskog zdravstvenog osiguranja, a prikupljene potpise predati Vladi RH.  

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo