EKSKLUZIVNE FOTOGRAFIJE / FOTO Nakon mjesec dana manekenka napustila otok Jaz: Ekipa RTL-a ipak je nekog zatekla, a evo što smo sve pronašli

Image
Foto: RTL

Mještani nisu mogli doći na otok jer ih je sve otjerala, a jedino su mogli prići čamci koji su joj donosili hranu i potrebne stvari za preživljavanje

15.6.2022.
14:52
RTL
VOYO logo

Prije nekoliko dana pisali smo o Šveđanki Isabelli Violi Lindblom (30) koja već više od mjesec dana boravi na nenaseljenom otoku Jaz kod Rogoznice.

Reporterka RTL-a Nikolina Radić i snimatelj Ivan Stipčević danas su se uputili na spomenuti otok, ali Šveđanku nisu pronašli no jesu njezine stvari. Obišli su ga i imali što za vidjeti. Od biljki, ležaljki, posuđa za hranu, jastuka i drugih nužnih potrepština. Sudeći po tome, manekenka se ne namjerava maknuti s Jaza.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na otoku su ih dočekale kokoši za koje se pretpostavlja da o njima brine te joj prave društvo.

Image
KOD ROGOZNICE /

Ekipa RTL-a posjetila otok Jaz na kojem živi švedska manekenka: Pogledajte koga i što su pronašli

Image
KOD ROGOZNICE /

Ekipa RTL-a posjetila otok Jaz na kojem živi švedska manekenka: Pogledajte koga i što su pronašli

Otok je nakon više od mjesec dana napokon napustila, ali sudeći prema onome što je našu ekipu dočekalo na otoku - samo na kratko. Osim svih osobnih stvari, na otoku je zasadila i povrće.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Svojim stanovanjem tamo digla je sve institucije na noge, budući da se radi o nenaseljenom državnom otoku.

Mještani nisu mogli doći na otok jer ih je sve otjerala, a jedino su mogli prići čamci koji su joj donosili hranu i potrebne stvari za preživljavanje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Također, čitatelj Jutarnjeg lista snimio ju je kako autobusom ide prema Splitu.

"Ona je potpuno nesuvisla, priča i svađa se sama sa sobom, zatim se posvađala s nekoliko putnika, a onda je napala i vozača", rekao je čitatelj, smatrajući da joj je potrebna pomoć.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kako kaže, nazvao je policiju koji su ga samo upitali: "Jeste li vi liječnik kada znate da joj treba pomoć?", a iz autobusa je izašla na ulazu u Split te bila zbunjena i djelovala kao da ne zna gdje će dalje ići.

Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo