'dosta je stožerokracije' / FOTO Prije nego ih predaju Saboru, Most javnosti pokazao potpise za referendumska pitanja: 'Sve je spremno'

Image
Foto: Dubravka Petric/PIXSELL

Božo Petrov, gostujući u RTL-u Danas rekao je da se nada da će Vlada sa svim desetinama tisuća zaposlenika u jednakom vremenu prebrojati te potpise

24.1.2022.
8:32
Dubravka Petric/PIXSELL
VOYO logo

I dok se oko podne očekuje da dvije referendumske inicijative "Odlučujmo zajedno" i "Dosta je stožerokracije" Hrvatskom saboru predaju potpise prikupljene za raspisivanje referenduma, iz stranke otkrivaju kako su spremni.

Naime, na svom su Twitter profilu objavili fotografiju kutija u kojima se nalaze potpisi, kategorizirani s obzirom na pitanje, pa naveli kako je sve spremno. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Građani su rekli snažno NE kompromitiranom Stožeru, diskriminatornim i nelogičnim COVID potvrdama kao i neustavnom donošenju mjera!", tvrde.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Podsjetimo, ranije su izvijestili kako imaju 400 tisuća potrebnih potpisa koje sad pak trebaju provjeriti. Most se nerijetko diči činjenicom da su potpise uspjeli skupiti u kratkom roku, u zimskim uvjetima, za vrijeme pandemije, a tvrde i kako su ih rekordno brzo obradili pa isto to očekuju i od Vlade. 

Božo Petrov, gostujući u RTL-u Danas između ostalog ističe: "Nadam se da će Vlada sa svim desetinama tisuća zaposlenika koje imaju na raspolaganju u jednakom vremenu kao mi prebrojati te potpise". 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na pitanje kada očekuju odluku da se ide na referendum ukoliko se pokaže da je Most skupio dovoljno potpisa, Petrov je kazao - odmah. "Očekujem u roku od mjesec dana da kažu da je volja građana takva da se raspiše referendum", zaključio je. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
Azbuka našeg života
default_cta
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
Volio bih da sam ovdje
default_cta
VOYO logo