u zadru / FOTO/VIDEO Talijani ljutiti nakon što su uhvaćeni u krivolovu: Novinarima pokazali srednji prst!

Kapetan i vlasnik prepraćeni su u postaju na obavijesni razgovor

4.9.2019.
13:20
VOYO logo

Hrvatska policija jutros je uhitila šestoricu talijanskih ribara koji su zatečeni u krivolovu u akvatoriju Dugog otoga, gdje su nezakonito ribarili.

Iz PU zadarske potvrdili su kako je policija zaustavila talijanski ribarski brod "Mario" zbog ulaska u hrvatsko teritorijalno more.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Jutros oko 07.35 sati u akvatoriju kod Dugog otoka, službeno plovilo Postaje pomorske i aerodromske policije Zadar zaustavilo je talijanski ribarski brod poradi ulaska u teritorijalno more RH, a koji je prethodno uočen 1 milju od Dugog otoka. U 08,05 sati započelo je dopraćivanje talijanskog ribarskog broda do luke u Zadru", priopćila je policija.

U zadarsku luku uplovili su nešto prije 12 sati, a nakon vezivanja broda kapetan i vlasnik prepraćeni su u postaju na obavijesni razgovor dok su ostali članovi posade ostali na brodu uz nadzor policije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prilikom vezivanja talijanski ribari su s proda dovikivali i prijetili okupljenim novinarima i prolaznicima.

"Va fan culo, va fan culo!", vikao je jedan od Talijana. Pokazivao je srednji prst okupljenim novinarima i prolaznicima. Jedan policajac mu je prišao, spustio mu ruku te ga odvukao prema sredini palube

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo