'Osjetila se radost' / Fratar o povratku vjernika u crkve za RTL: 'Sve je prošlo bez problema, u duhu zajedništva i mira'

Rekao je i hoće li i dalje biti aktivni na društvenim mrežama

3.5.2020.
18:45
VOYO logo

Mise su nakon više od 40 dana održane danas. RTL-ova reporterka Matea Damjanović o povratku vjernika u crkve razgovarala je s fra Stjepanom Brčinom iz župe svetog Antuna Padovanskog u Zagrebu.

"Nije dobro prošlo, prošlo je savršeno. Vjernici su bili disciplinirani i držali su se svih uputa koje su uslijedile. Zaista mogu reći da je išlo tako lijepo glatko bez ikakvih problema u duhu zajedništva i mira. Osjetila se radost povratka u crkvu", rekao je Brčina.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Rekao je i hoće li i dalje biti aktivni na društvenim mrežama.

"Naravno da ću nastaviti na društvenim mrežama, na Instagramu okupljati ovo mlađe stado koje je više aktivno na društvenim mrežama. One nam pomažu da dođemo do onih koji ne mogu doći u crkve. Što se tiče drugih sakarmenata, pogotovo pričesti i krizme, čekamo ovaj tjedan i naredne upute od biskupije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Važno je reći da su nam se vjenčanja, sprovodi i krštenja vratili. Malo po malo vraćamo se u normalu", rekao je fratar Brčina.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo