SVE ZBOG FRKE / Frka s povlasticama nije jedina koju je složio Frka: Zvonimir Petešić posvađao Direkt i jednu od najvažnijih domaćih glazbenica

Pjesmom Zdenke Kovačiček ilustrirali smo frku Zvonimira Petešića, a pritom nismo htjeli uvrijediti gospođu Kovačiček

18.2.2022.
22:58
VOYO logo

Sa 78 godina najnormalnije radi, a sutra se natječe na Dori, i Zdenka Kovačiček. A frka s povlasticama političara nije jedina koju je složio Frka. Zvonimir Petešić posvađao nas je s jednom od najvažnijih glazbenica koje smo ikada imali. 

Prije mjesec dana, govoreći o brzoj obnovi stana koji mu je omogućila država, frku koja se dogodila ilustrirali smo najslavnijom hrvatskom „frkom“ dotada. Super uspješnom pjesmom Zdenke Kovačiček i fotomontažom naslovnice njezinog albuma. Nismo pritom htjeli uvrijediti gospođu Kovačiček, ali jesmo. Evo što nam je napisala njezina odvjetnica:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Gospođa Zdenka Kovačiček kao jedna od najznačajnijih i eminentnih osoba na hrvatskoj glazbenoj sceni, u svojo preko 60 godina dugoj karijeri nikada nije bila učesnik afera, a uvijek se isticala isključivo svojim radom. Stoga korištenje njezina imena i prezimena u kontekstu izvještavanja o aferi dužnosnika gospodina Frke Petešića, gospođa Kovačiček smatra povredom prava na čast i ugled."

Isprike gospođi Kovačiček zbog fotomontaže, sretno na sutrašnjoj Dori. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Samit
fnc 15
Gajin svet
Cijena strasti
Hell's kitchen
default_cta
Azbuka našeg života
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Alvin i vjeverice
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Volio bih da sam ovdje
Brak na prvu
Playmobil
default_cta
Sumrak saga: Mladi mjesec
VOYO logo

Još iz rubrike