tko tu koga? / Gdje je zapela reforma i kada je MOST izgubio obećanje o smanjenju broja općina i županija?

Kako novinari nisu smjeli postavljati pitanja, može se reći kako su Ivan Kovačić i njegov posebni savjetnik Ivica Relković organizirali konferenciju za snimatelje

13.3.2017.
22:35
VOYO logo

Vladajući su organizirali još jednu konferenciju za snimatelje. Naime, na pressicu u ministarstvo uprave bili su pozvani i novinari, ali kako novinarima nije dozvoljeno da rade svoj posao i postavljaju pitanja, radili su samo snimatelji koji su snimali što to govore potpredsjednik Vlade Ivan Kovačić i njegov posebni savjetnik Ivica Relković.

Snimatelji su stvarno sve snimili, ali na snimci ni riječi o Kovačićevoj ostavci koju je Relković najavio u subotu, ni riječi o reformi državne uprave i lokalne samouprave kojom se ta dvojica navodno bave, ali je zato snimljeno mnoštvo riječi o lovu na vještice, Arsenu Bauku i njegovim prijeteljima, ustaškim pjesmama i Josipu Đakiću koji im se nije ispričao, ali kažu da i ne treba pa su se oni njemu ispričali.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Obzirom da ni Kovačić ni Relković nisu htjeli odgovarati na pitanja novinara, mislili smo da se ljudi boje novinara pa smo ih zvali ovdje u studio da odgovore na par pitanja voditelja - voditelji su benigna podvrsta novinara, ali ništa ni od toga.

A htjeli smo ih pitati kako to da tako olako prijete ostavkom zbog neke bezvezne izjave HDZ-ovog Josipa Đakića, a ni najmanje ih ne uzbuđuje izjava predsjednika HDZ-a i predsjednika njihove Vlade Andreja Plenkovića koji im je nekidan poručio da neće biti ništa od smanjenja broja općina i županija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

A treba li podsjećati, na toj platformi, smanjenja broja općina i županija - Most je dobio izbore, ta je reforma bila Mostov uvjet da uđe u Oreškovićevu Vladu. 

Na kojoj ćupriji se izgubila ta reforma i taj uvjet nitko više ne zna, pa je pokušao doznati Andrej Dimtrijević. Što je otkrio, doznajte u prilogu. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
hABAZIN VS. mAGYAR
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Još jedna runda
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Nado
Otok iskušenja
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo