SNAŽAN UDARAC / General vratio mandat HDZ-u: Hvala, ali ne hvala!

Image
Foto: PIXSELL

Iako mu je Jadranka Kosor rekla da bi ga voljela vidjeti u Saboru, general Krstičević zamrznuo je svoj zastupnički manadat. Njega će vjerojatno zamijeniti Ante Babić.

14.12.2011.
8:03
PIXSELL
VOYO logo

Umirovljeni general Hrvatske vojske Damir Krstičević, koji je na nedavnim parlamentarnim izborima ušao u Hrvatski sabor kao drugi na listi koalicije HDZ-a i HGS-a u 10. izbornoj jedinici, večeras je izvijestio kako je odlučio odustati od angažmana u Saboru, ali će i dalje ostati član HDZ-a.

"Zamrznuo sam svoj zastupnički mandat u Hrvatskom saboru i o toj sam odluci upoznao nazočne na večerašnjem sastanku u županijskom splitsko-dalmatinskom HDZ-u kojem je nazočio i glavni tajnik HDZ-a Branko Bačić", izjavio je večeras za Hinu general Krstičević.

"Ja sam se angažirao u predizbornoj kampanji kao kandidat HDZ-a kako bih pomogao stranci u teškoj situaciji u kojoj se ona našla. Pomogao sam onoliko kolike su bile moje mogućnosti, a sada se vraćam poslu u tvrtki koji sam radio prije predizborne kampanje", rekao je Krstičević. Ističe kako njegovo odustajanje od zastupničkog mandata u Saboru "nije nikakav problem niti treba praviti problem".

Istaknuo je kako je o svojoj odluci prije nekoliko dana izvijestio i predsjednicu HDZ-a Jadranku Kosor.

"Predsjednica Kosor mi je rekla kako bi voljela da kao HDZ-ov zastupnik djelujem u Hrvatskom saboru ali da razumije moju odluku o odustajanju od zastupničkog mandata", kazao je general Krstičević.

Dodao je kako će umjesto njega u Hrvatski sabor vjerojatno ići Ante Babić, koji je bio 6. na HDZ-ovoj listi u 10. izbornoj jedinici, gdje je ta stranka u koaliciji s Hrvatskom građanskom strankom Željka Keruma osvojila pet mandata.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo