ginekolog iz šibenika / Ginekolog nekoć radio abortuse, a onda prestao sa zahvatima. Prosvjetljenje doživio tijekom koncerta Parnog valjka

Image
Foto: YouTube

'Oplakao sam svaki abortus. Pokajao sam svaku priliku u kojoj sam propustio pomoći nerođenoj bebi', kazao je Zmijanović

16.5.2022.
10:49
YouTube
VOYO logo

Vjerski portal bitno.net objavio je veliki intervju s 50-godišnjim šibenskim ginekologom Ivanom Zmijanovićem, koji kazao da je nekoć radio abortuse prije nego što ga je Gospodin prosvijetlio.

Veliko prosvjetljenje dogodilo su se na koncertu Parnog valjka u Spaladium Areni u Splitu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Gospodin mi je usred rock koncerta, u naguravanju s drugim ljudima, darovao neprocjenjivo iskustvo spoznaje. Kao da mi je na trenutak dopustio da sve oko sebe vidim Njegovim očima", rekao je.

Kazao je da je prvi abortus napravio kao specijalizant.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Prvi abortus napravio sam kao specijalizant. Ne sjećam se konkretnih detalja, ali znam da oko toga nisam previše dramatizirao. Abortus sam doživljavao kao dio našega posla, nešto što moram odraditi“, rekla je Zmijanović.

Image
'nisam spavala' /

Anamarija nam je ispričala svoju priču o pobačaju: 'Javili su mi se svećenici, da sam počinila smrtni grijeh'

Image
'nisam spavala' /

Anamarija nam je ispričala svoju priču o pobačaju: 'Javili su mi se svećenici, da sam počinila smrtni grijeh'

No sve se promijenilo 2014. godine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

„Za vrijeme duhovne obnove u Lištanima 2014. vozio sam biciklom kroz Livanjsko polje. Promatrao sam prekrasan pejzaž, zečeve u polju i orlove u zraku. U tom pedaliranju, koje je trajalo možda sat ili dva, pred očima mi je prošao čitav moj život, od djetinjstva do toga dana. Na biciklu sam, uz Isusovu pomoć, osvijestio sve svoje grijehe.

Oplakao sam svaki abortus. Pokajao sam svaku priliku u kojoj sam propustio pomoći nerođenoj bebi. Vrtio sam pedale i plakao nad svime lošim što sam počinio, od abortusa, do drugih grijeha. Kada sam se napokon zaustavio i sišao s bicikla, u srcu sam osjetio predivan mir“, ispričao je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Susret s Bogom na koncertu Parnog valjka

„Prije nekoliko godina bio sam sa svojom suprugom na koncertu Parnog valjka u splitskoj Spaladium Areni. Aki je pjevao Molitvu. Posebno me se dojmio onaj stih u kojem pjeva kako smo „pred Bogom svi isti“. Gospodin mi je usred rock koncerta, u naguravanju s drugim ljudima, darovao neprocjenjivo iskustvo spoznaje. Kao da mi je na trenutak dopustio da sve oko sebe vidim Njegovim očima.

Na koncertu sam shvatio kako smo pred Bogom svi jednaki: i ja kao liječnik, ali i ona žena koja namjerava prekinuti trudnoću. Niti sam ja bolji od nje, niti je ona gora od mene. Bog me je pozvao da joj pomognem“, kazao je ginekolog Zmijanović za bitno.net.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo