Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
villa croatica u hercegovini

Glavaš prodaje vilu s bazenom koja je izgrađena donacijama: 'Cijenu ne znam, dogovorit ćemo se'

Branimir Glavaš vilu s bazenom i iznajmljuje po 600 eura na dan

Image
Foto: Booking.com
Vijesti.hr/ 20.8.2019. u 8:10
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču


Banimir Glavaš prodaje svoju kuću u Drinovcima, velebno zdanje u Hercegovini, u rodnom mjestu njegovih roditelja, izgrađeno je 2009. godine i to u nekoliko mjeseci, javlja Večernji list.

Te je godine u svibnju Glavaš nepravomoćno osuđen na deset godina zatvora za ratni zločin nad civilima u Osijeku 1991. i na dan izricanja presude otišao u Bosnu i Hercegovinu.

Osim što prodaje svoju "Villu Croaticu" s bazenom, Glavaš ju i iznajmljuje. Cijena je najma 600 eura po danu, za cijeli kompleks, no to baš i nije uspješan biznis. 

"Moj sin Filip stavio ju je u oglas za iznajmljivanje, ali slab je turizam ovdje. Nije bilo još nijednoga noćenja. Znali su se javljati gosti iz arapskih zemalja, ali kada, valjda, shvate da je to 99 posto katolički, hrvatski kraj, odustanu od dolaska",  kaže Glavaš.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Turizam Glavašu i nije cilj, kuću želi prodati.

"Darovao sam je sinu, iako sam na papiru ja još uvijek vlasnik, on se o njoj brine, ali velika je to briga i obveza. Filip je lani tu proveo dva tjedna, a ove je godine bio u Drinovcima dva puta po tri ili četiri dana", kaže Glavaš koji se upravo odmara u svom hercegovačkom domu. 

Prodajnu cijenu još nije istaknuo, a nije ju, kaže, ni odredio.

Upravo se čita

Image
JOVANOVA DRAGA

Sjećate li se nje? Evo kako Paulina iz 'Ljubav je na selu' izgleda danas

"Nema tu cijene, ne mogu dobiti uloženi novac, ni da je kuća u Hrvatskoj, a kamoli u Drinovcima. Tako da cijenu nisam ni naveo, nego kad se pojavi kupac, pitat ću ga što nudi. Tko ponudi toliko da osjetim da se možemo dogovoriti, lako ćemo se dogovoriti", kazao je Glavaš i dodaje kako je sagrađena na bazi donacija prijatelja i poznanika koji su se "jednostavno nadmetali tko će više dati, i u materijalu i u novcu".

"I sam sam bio iznenađen time! Vežu me za nju i neugodna sjećanja i pozitivne emocije. Bio sam u zatočeništvu s neizvjesnim ishodom. Odležao sam pet godina i tri mjeseca zatvora, od toga četiri godine u BiH", zaključio je Glavaš za Večernji list.


Tekst se nastavlja ispod oglasa
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
Vijesti.hr/ 20.8.2019. u 8:10
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
sve prijavljeno policiji

Istrijanima stižu kazne za korištenje talijanskih autocesta za cestarine plaćene prije nakon nekoliko godina

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba