Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
dao mu svoj glas

Glavaš: 'Volim fajtere kao što je Milanović. Da ima bolje savjetnike ne bih se od mene ograđivao'

Glavaš kaže da Milanoviću želi uspjeh bez obzira na to što on misli o njemu

V. Gubo/ 23.11.2019. u 16:40
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Predsjednik HDSSB-a Branimir Glavaš u subotu je u Osijeku potpisom podržao predsjedničku kandidaturu SDP-ovog kandidata Zorana Milanovića te poručio kako to nije približavanje SDP-u i da će članovi HDSSB-a sami odlučiti kome će dati svoju potporu.

Ubrzo se oglasio i Milanović koji je rekao da ga je Glavašev potez iznenadio te se ogradio od te podrške "jer Glavaš nije njegovo društvo".

Glavaš je za RTL.hr rekao da se ne ljuti zbog toga na Milanovića, ali da pri svojoj odluci ostaje, sviđalo se to njemu ili ne.

"Ja to razumijem. Gospodin Milanović je u kampanji i fokusiran je na dio biračkog tijela za koji misli da će mu donijeti većinu. Milanović je moj osobni odabir jer HDSSB je donio odluku da neće nikoga podržati. Volim državnike, političare, fajtere kao što je Milanović. Moj potpis nije bio upitan. Nisam ni ja njegovo društvo, ali moje ustavno pravo u poziciji slobodnog građanina, optuženika, osuđenika je da dam glas kome hoću. Bez obzira što misli Milanović, ja mu želim uspjeh. Da ima bolje savjetnike, bolje bi mu savjetovali, znači da ima tupave i glupave savjetnike. To je problem njegovog izbornog tima, ja to uvažavam, ali to neće pokolebati moju odluku. To je moj odabir, bilo pravo ili ne HDZ-u, SDP-u, Milanović", rekao nam je Glavaš.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

"Sviđao se on nekome ili ne, on se meni sviđa. Nek se on sto puta ograđuje od mene, ali dobit će moj glas. Danas je još 30 ljudi iz stranke htjelo doći dati glas, ali ja sam rekao: "Ne, ovo je moj odabir, vi glasujte za koga god hoćete", dodao je Glavaš.

Za Glavaševu neočekivanu odluku nije znao premijer, koji smatra da je pogriješio. Najavio je da će s njim razgovarati na idućem koalicijskom sastanku. 

Upravo se čita

Image
užas

Velika tragedija u Rijeci: U vodenoj bujici preminuo muškarac, pronašli ga ispod automobila

''Premijer i HDZ nisu nikada vršili pritisak na HDSSB da podržimo nekog kandidata. Ja smatram da nisam pogriješio", kratko je komentirao Glavaš.

V. Gubo/ 23.11.2019. u 16:40
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
POSEBNO ZA NJEGA

FOTO Plenkoviću suha usta zbog previše pitanja? Ministrima bočice vode, a premijeru - dvije od pola litre

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba