dva natječaja

Grad Zagreb najavio novi koncept Adventa. Neće se održavati samo u centru grada

Novi koncept Adventa ove su godine zajednički osmislili Grad Zagreb, Turistička zajednica grada Zagreba i Javna ustanova Maksimir

Image

Advent u Zagrebu

Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL
Hina/ 1.7.2022. u 16:04

Grad Zagreb ove godine kreće s novim konceptom adventskih manifestacija koje će se, uz centar grada, održavati i po gradskim četvrtima, a za dodjelu brojnih lokacija već su raspisani natječaji. 

Za organizaciju adventskih događanja moguće je prijaviti se na dva natječaja - jedna je za prigodnu prodaju i ugostiteljstvo, a drugi za organizaciju manifestacija,  priopćeno je iz Grada Zagreba.

Na linku https://www.zagreb.hr/natjecaji/860 objavljen je javni natječaj za dodjelu lokacija za organiziranje manifestacija, a ponuđeno je više od 20 lokacija od centra grada, Podsuseda i Vrapča, do Sesveta i Novog Zagreba. 

Lokacije se dodjeljuju na korištenje od 26. studenoga 2022. do 7. siječnja 2023. Ponude se prikupljaju do kraja ovoga mjeseca, a javno otvaranje ponuda održat će se 22. kolovoza.

Na istom linku objavljen je i natječaj za dodjelu lokacija  na javnim površinama za postavljanje kioska za prigodnu prodaju i ugostiteljske usluge povodom božićnih blagdana. U ponudi su lokacije na središnjem zagrebačkom Trgu bana Josipa Jelačića, u Gajevoj i Bogovićevoj ulici.

Image
pratite na rtl.hr

Tomašević: 'Povećat ćemo broj kućica na Adventu kako ne bi bio koncentriran samo na širi centar grada'

Image
pratite na rtl.hr

Tomašević: 'Povećat ćemo broj kućica na Adventu kako ne bi bio koncentriran samo na širi centar grada'

Te će se lokacije dodjeljivati na temelju nadmetanja, odnosno najpovoljnije ponude. Ponude se također podnose do kraja ovoga mjeseca s time da će se javno otvaranje ponuda održati 9. kolovoza.

Upravo se čita

Image
mračna otkrića

Strava na jezeru: Voda se povlači zbog suše, otkrivaju se ljudski kosturi. 'Postoji moguće objašnjenje...'

Za dodjelu koncesijskog odobrenja za organizaciju i provedbu prigodnog božićnog i novogodišnjeg programa te obavljanja prigodne trgovačke i ugostiteljske djelatnosti u parku na Zrinjevcu,  Strossmayerovom trgu i Tomislavcu potrebno je javiti se na http://park-maksimir.hr , gdje je objavljen Poziv na nadmetanje za javno prikupljanje ponuda.

Novi koncept Adventa ove su godine zajednički osmislili Grad Zagreb, Turistička zajednica grada Zagreba i Javna ustanova Maksimir.

Prijavitelji kojima se odobri korištenje javne površine za vrijeme Adventa za organiziranje manifestacija, moći će se javiti Turističkoj zajednici grada Zagreba za sufinanciranje prijavljenih projekta i to sukladno maksimalno mogućim iznosima po lokaciji, a koje su ujedno i turistički atraktivne za područje Zagreba.

Hina/ 1.7.2022. u 16:04

Više s weba

Pročitajte još

Image
'BIO JE IMUNOKOMPROMITIRAN'

Liječnik upućen u Matijanićevo zdravstveno stanje: 'Ovo što doktor na snimci govori nema nikakvog smisla'

Više s weba

Imaš priču? Javi nam se!

Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.

Pošalji priču
Imaš priču? Javi nam se!

Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.

Pošalji priču