dva natječaja / Grad Zagreb najavio novi koncept Adventa. Neće se održavati samo u centru grada

Image
Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL

Novi koncept Adventa ove su godine zajednički osmislili Grad Zagreb, Turistička zajednica grada Zagreba i Javna ustanova Maksimir

1.7.2022.
16:04
Sanjin Strukic/PIXSELL
VOYO logo

Grad Zagreb ove godine kreće s novim konceptom adventskih manifestacija koje će se, uz centar grada, održavati i po gradskim četvrtima, a za dodjelu brojnih lokacija već su raspisani natječaji. 

Za organizaciju adventskih događanja moguće je prijaviti se na dva natječaja - jedna je za prigodnu prodaju i ugostiteljstvo, a drugi za organizaciju manifestacija,  priopćeno je iz Grada Zagreba.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na linku https://www.zagreb.hr/natjecaji/860 objavljen je javni natječaj za dodjelu lokacija za organiziranje manifestacija, a ponuđeno je više od 20 lokacija od centra grada, Podsuseda i Vrapča, do Sesveta i Novog Zagreba. 

Lokacije se dodjeljuju na korištenje od 26. studenoga 2022. do 7. siječnja 2023. Ponude se prikupljaju do kraja ovoga mjeseca, a javno otvaranje ponuda održat će se 22. kolovoza.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na istom linku objavljen je i natječaj za dodjelu lokacija  na javnim površinama za postavljanje kioska za prigodnu prodaju i ugostiteljske usluge povodom božićnih blagdana. U ponudi su lokacije na središnjem zagrebačkom Trgu bana Josipa Jelačića, u Gajevoj i Bogovićevoj ulici.

Image
pratite na rtl.hr /

Tomašević: 'Povećat ćemo broj kućica na Adventu kako ne bi bio koncentriran samo na širi centar grada'

Image
pratite na rtl.hr /

Tomašević: 'Povećat ćemo broj kućica na Adventu kako ne bi bio koncentriran samo na širi centar grada'

Te će se lokacije dodjeljivati na temelju nadmetanja, odnosno najpovoljnije ponude. Ponude se također podnose do kraja ovoga mjeseca s time da će se javno otvaranje ponuda održati 9. kolovoza.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Za dodjelu koncesijskog odobrenja za organizaciju i provedbu prigodnog božićnog i novogodišnjeg programa te obavljanja prigodne trgovačke i ugostiteljske djelatnosti u parku na Zrinjevcu,  Strossmayerovom trgu i Tomislavcu potrebno je javiti se na http://park-maksimir.hr , gdje je objavljen Poziv na nadmetanje za javno prikupljanje ponuda.

Novi koncept Adventa ove su godine zajednički osmislili Grad Zagreb, Turistička zajednica grada Zagreba i Javna ustanova Maksimir.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prijavitelji kojima se odobri korištenje javne površine za vrijeme Adventa za organiziranje manifestacija, moći će se javiti Turističkoj zajednici grada Zagreba za sufinanciranje prijavljenih projekta i to sukladno maksimalno mogućim iznosima po lokaciji, a koje su ujedno i turistički atraktivne za područje Zagreba.

Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo