suradnja / Gradonačelnik široke ruke: Bandić ispunio obećanje koje je dao Mariji Puh

Image
Foto: Patrik Macek/Marko Lukunic/PIXSELL

Postignut je dogovor o autobusnoj relaciji Zagreb - Zagorje

30.11.2018.
10:36
Patrik Macek/Marko Lukunic/PIXSELL
VOYO logo

Zagrebački gradonačelnik Milan Bandić održao je obećanje koje je dao Zagorcima i Mariji Puh te sredio uvođenje autobusne linije Krapina-Zagreb, koja je prethodno bila ukinuta, piše Zagorje International.

Naime, bivša HNS-ovka Puh požalila se Bandiću prilikom prelaska u njegovu stranku zbog ukidanja te autobusne relacije, a njom će se imati priliku provozati zajedno s Bandićem i zagorskim županom Željkom Kolarom i gradonačelnikom Krapine Zoranom Gregurovićem, već u ponedjeljak i dovesti se na zagrebački advent.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Vikendom gratis vožnja do Zagreba, a od ponedjeljka do petka ponovno ide redovna linija, s polaskom u 6.30 i povratkom u 16.30 sati", glasi sukus postignutog dogovora na relaciji Zagreb - Zagorje. 

Dogovorena i redovna linija

"Linija kreće već ove subote u 15 sati iz Krapine, odnosno s autobusnog kolodvora Krapina Nova, a povratak je sa zagrebačkog Autobusnog kolodvora u 21 sat. Za vrijeme zagrebačkog Adventa, dakle cijeli prosinac, ta će izravna linija Krapina – Zagreb voziti subotom i nedjeljom, i to besplatno. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Stoga pozivamo Zagorce da posjete Advent u Zagrebu', rekao je Anđelko Topolovec, povjerenik Stranke solidarnosti i rada BM 365 i dodao da je s Presečki grupom dogovorena i redovna izravna linija Krapina – Zagreb, od ponedjeljka do petka, po redovnoj komercijalnoj cijeni. "Ta linija kreće u ponedjeljak 3. prosinca i polazak je u 6.30 sati iz Krapine, a povratak u 16.30 sati s Autobusnog kolodvora Zagreb", kazao je Topolovec. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo