razgovori, ne ucjene / Grbin apelira na sve političke aktere: 'Ozbiljno shvatimo pregovore da ne izgubimo još jednu godinu'

Image
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL

Peđa Grbin apelirao je na političke aktere da ozbiljno pristupe pregovorima idućih tjedana kako 'ne bismo izgubili još jednu godinu'

11.9.2016.
23:51
Goran Stanzl/PIXSELL
VOYO logo

Član Predsjedništva SDP-a Peđa Grbin ponovio je kako je Narodna koalicija spremna razgovarati s takozvanim trećim i četvrtim opcijama, ali neće pristati na ucjene. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Upitan smatra li osobnom odgovornošću loš rezultat u njegovoj VIII. izbornoj jedinici, Grbin je odgovorio: "Iz minute u minutu stižu novi rezultati, potpora SDP-u raste".

Birači su razočarani svime onim što se događalo na hrvatskoj političkoj sceni zadnjih godinu dana i svi moramo snositi posljedice. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Što se tiče nečijih predizbornih izjava, ostavimo ih tamo. Što se tiče postizborne matematike, rezultat sada je sličan kao i onaj prje godinu dana. Obveza političara je da ozbiljno pristupimo pregovorima idućih tjedana i ne dopustimo da se opet sve pretvori u cirkus. Doslovno smo izgubili cijelu godinu, ne dopustimo da izgubimo i 2017. Hoće li SDP formirati vladu, to će ovisiti o razgovorima. Mi ćemo sudjelovati u njima, ali nećemo pristajati na ucjene", naglasio je. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo