'drago mi je da je shvatio pogrešku' / Grbin: 'Pitanje je da li je Crnoja jedini o kome ćemo čitati ovakve crtice iz biografije'

Image
Foto: Patrik Macek/PIXSELL
Image
Foto: Patrik Macek/PIXSELL

Grbin je kazao kako iza čitave afere ostaje "gorak okus u ustima i pitanje je li gospodin Crnoja jedini o kome ćemo čitati ovakve crtice iz biografije"

28.1.2016.
21:54
Patrik Macek/PIXSELL
VOYO logo
Image
orešković: 'Uskoro ćemo naći novog čovjeka' /

Mijo Crnoja više nije ministar branitelja: 'Podnio sam ostavku jer ne želim biti uteg ovoj Vladi'

SDP-ov saborski zastupnik Peđa Grbin u četvrtak je, komentirajući ostavku ministra branitelja Mije Crnoje, izjavio kako mu je drago što je Crnoja shvatio svoju pogrešku, ali i upozorio da je Vlada na odluku o ministru potrošila petinu dosadašnjeg mandata, zbog čega se, kaže, postavlja pitanje kako će odlučivati o teškim pitanjima s kojima će se suočavati.

"Drago mi je da je ministar Crnoja shvatio koliko je pogriješio i kakvu je štetu u svom kratkom mandatu od ukupno pet dana nanio Vladi i Hrvatskoj. Žao mi je, doduše, što je za takvu reakciju bilo potrebno podastrijeti svu silu dokaza i pokrenuti postupak opoziva. Međutim, ova nam je epizoda pokazala da se prilikom sastavljanja vlade koalicije HDZ-a i Mosta apsolutno nije vodilo računa o tome jesu li osobe koje će ući u Vladu za to podobne", rekao je Grbin Hini.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dodao je kako iza čitave afere ostaje "gorak okus u ustima i pitanje je li gospodin Crnoja jedini o kome ćemo čitati ovakve crtice iz biografije".

 Uvjeren je kako je Crnojin slučaj otkrio i da premijer Tihomir Orešković nema nikakvu kontrolu nad time tko mu ulazi u vladu i tko iz nje izlazi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ako je gotovo petinu dosadašnjeg mandata ova vlada potrošila na raspravu o tome treba li Crnoja, nakon svih podastrijetih dokaza, ostati ili otići, što je svakom građaninu bilo jasno otpočetka, pitam se kako će funkcionirati kad se pred njom pojave doista teška i važna pitanja", dodao  je Grbin.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
Tajne vinove loze
default_cta
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
Yu-Gi-Oh sevens
default_cta
Obiteljske tajne
San snova
Cijena strasti
VOYO logo