priopćilo ministarstvo zdravlja / 'Grbinove neistinite izjave doživljavamo kao početak prljave kampanje SDP-a za nadolazeće izbore'

Image
Foto: Patrik Macek/PIXSELL

'Navedeni istup g. Grbina doživljavamo kao početak prljave kampanje SDP-a za nadolazeće parlamentarne izbore uz očiti dokaz manjka odgovornosti za nagomilane probleme kako u zdravstvenom sustavu RH tako i u društvu u cjelini', piše u priopćenju.

23.6.2016.
16:53
Patrik Macek/PIXSELL
VOYO logo
Image
grbin oštro napao tehničku vladu /

'Današnja sjednica je protuzakonita, Vlada se pravi kao da se ništa nije dogodilo'

Image
grbin oštro napao tehničku vladu /

'Današnja sjednica je protuzakonita, Vlada se pravi kao da se ništa nije dogodilo'

Ministarstvo zdravlja je reagiralo priopćenjem nakon danas održane SDP-ove konferencije za novinare, na kojoj je SDP-ov saborski zastupnik g. Peđa Grbin izjavio kako je "tehnički ministar zdravlja Dario Nakić na zatvorenom dijelu sjednice Vlade prezentirao izmjene i dopune sustava zdravstvenog osiguranja u RH koje je za njega pripremio jedan privatni osiguravatelj.

"Sve ono što je ministar Nakić tada izložio, a odnosi se na povećanje participacije, povećanje cijene dopunskog zdravstvenog osiguranja, na naplatu hitnog, predviđeno je u zakonu koji je gospodin Reiner podmuklo pokušao u nedavno staviti na glasovanje", piše u priopćenju koje vam prenosimo u cijelosti:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Oštro demantiramo navedene izjave g. Grbina koji se poziva na neutemeljene objave neimenovanog portala kako je ministar Nakić prije nekoliko mjeseci na zatvorenom dijelu sjednice Vlade prezentirao izmjene u zdravstvenoj regulativi koje je za njega pripremio jedan privatni osiguravatelj.

Dakle, napominjemo kako su sve navedene izjave g. Grbina neistinite te očito služe kao ponavljana  „parola“ predizborne kampanje SDP-a. Željeli bi još jednom istaknuti kako su sve aktivnosti ministra Nakića i dalje usmjerene cilju očuvanja i realizacije planiranih projekata te sukladno tome pristupačnog i solidarnog javnog zdravstvenog sustava budući i da tehnički mandat zahtjeva punu odgovornost i dosljednost za normalno funkcioniranje cijelog sustava.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Navedeni istup g. Grbina doživljavamo kao početak prljave kampanje SDP-a za nadolazeće parlamentarne izbore uz očiti dokaz manjka odgovornosti za nagomilane probleme kako u zdravstvenom sustavu RH tako i u društvu u cjelini", piše u priopćenju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Samit
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
default_cta
Azbuka našeg života
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
default_cta
Volio bih da sam ovdje
VOYO logo