Evo što kažu njegovi prijatelji / Grdović o Škorinoj kandidaturi: 'Trebao bi se povući, Kolinda je svjetska zvijezda'

Estradni stručnjaci kažu, na njegovu bi mjestu odmah organizirali 40-tak koncerata po zemlji i u dijaspori

24.6.2019.
10:26
VOYO logo

Miroslav Škoro javnosti je najpoznatiji kao glazbenik. No, bio je već i u Saboru i u diplomaciji, a u poduzetničkim vodama pliva vrlo uspješno. Baš zato njegova je kandidatura mnoge iznenadila.

Predsjednički kandidat ima sto lica: Glazbenik, tv voditelj, konzul, saborski zastupnik, predsjednik uprave Croatia Recordsa, vinar, broker i ne manje važno - suprug i otac.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Cijelo vrijeme sam sve po malo. Ništa nisam ja specijalno napravio u životu da bi negdje bio nekakav autoritet. Ja sam ono, spadalo, svaštar koji, trudim se ja pošteno odraditi svoj posao", govorio je Škoro.

U politici se nije baš dokazao

U politici se baš nije dokazao, ali sve drugo što je radio išlo mu je od ruke.  I kad se ženio napravio je to temeljito te se tri puta vjenčao s istom ženom, suprugom Kim. Njegov prijatelj, član Hrvatskih suverenista otkriva kad je Škoro prelomio.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Međutim, bilo nas 15-20 i kad je on počeo govoriti to je drugi čovjek bio. On je pokazao jednu odlučnost, jedno uvjerenje", kazao je umirovljeni general Željko Sačić.

I sve ih, kaže, zarazio pobjedničkim stavom. Prijatelji su još od 1993. godine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Čak imamo i određenih zajedničkih točaka, mimo politike. Vinarstvom se bavimo i on i ja", rekao je Sačić.  

Škorina kandidatura podijelila je generale

Škorina kandidatura podijelila je generale. Njegove pjesme, kaže umirovljeni general Rojs, diraju ga pravo u srce no ipak…

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Obožavam njegove pjesme, ali što se tiče kandidature moj stav je jasan. Ja podržavan aktualnu predsjednicu Kolindu Grabar-Kitarović i ona će pobijediti", rekao je umirovljeni general Ljubo Ćesić Rojs.

Mnogi se pitaju što je to Škori, uspješnom i glazbeniku i poduzetniku, uopće trebalo u životu. Ni novca ni slave mu ne manjka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Škoro za predsjednika, mogu reći da me je iznenadilo, da je to vrlo hrabar potez. Eto, ja kao njegov kolega mogu reći da je njemu jako dobro išlo u ovom poslu i jedno pitanje za Škoru samo : Tko će mu pjevati pjesme ako on bude predsjednik, tko će mu raditi vino, imao je super vino. Ja mu samo želim puno zdravlja", kazao je glazbenik Tomislav Bralić.

 A neki smatraju kako na izborima nema šanse za pobjedu

"Ja Škoru volim kao pjevača, stari smo prijatelji i uvijek ćemo biti prijatelji, ali za predsjednika.. Mogao sam ja bit, ja bi dobio odmah", rekao je glazbenik Mladen Grdović.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Grdović predlaže da Škoro sve zaboravi.

"Mislim da bi se Škoro trebao povući jer imamo odličnu predsjednicu Kolindu Grabar-Kitarović koja je svjetska zvijezda", kazao je Grdović.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na ovo bi Škoro sigurno vratio lopticu jer poznat je po britkom jeziku i smislu za šalu. 

Što misle estradni stručnjaci?

To što je popularan moglo bi mu puno pomoći. Estradni stručnjaci kažu, na njegovu bi mjestu odmah organizirali 40-tak koncerata po zemlji i u dijaspori.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"I da koristeći svoju popularnost kao pjevač, autor koji može dovest par tisuća ljudi na koncert ili par desetina ako treba da on prije svojih koncerata održi 15-20 minuta političkog govora i da poslije toga najnormalnije drži koncert. Na taj način smanjuje troškove kampanje i paralelno zarađuje", rekao je estradni menadžer, Zoran Škugor.

A na koncertima bi ga kao glazbenik mogao pratiti i sin koji već nastupa s drugim pjevačima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Škorina kampanja neće sudjelovati u kampanji

Image

Miroslav Škoro objavio kandidaturu za predsjednika države

Image

Miroslav Škoro objavio kandidaturu za predsjednika države

"Volio bih kao otac jednog dana živjeti od toga. To bi bilo jako dobro", kazao je svojedobno njegov sin Matija Škoro.

No ipak, Škorina obitelj odlučila je ne sudjelovati u kampanji. Tim s kojim će na izbore još nije u potpunosti posložen.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Na kraju posebno se zahvaljujem obitelji i prijateljima na potpori za donošenje ove odluke, znam da će oni zbog toga podnijeti žrtvu, ali isto tako znam da radimo ispravnu stvar za Domovinu koju toliko volimo, a nema ljubavi bez žrtve", rekao je Škoro. 

Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo