gnjusne uvrede / Grmoja objavio fotografije i sadržaj prijetnji koje je dobio u inbox: 'Jesi li spreman gledat svoje najdraže kako leže u sanduku?'

Image
Foto: Pixsell/Facebook

"Uz salvu gnjusnih uvreda upućeno mi je nekoliko konkretnih i nedvosmislenih prijetnji, a najviše su me uznemirile one upućene mojoj obitelji", napisao je Grmoja

6.7.2021.
13:10
Pixsell/Facebook
VOYO logo

Mostov zastupnik Nikola Grmoja koji je u danas otkrio u Saboru kako je noćas primio prijetnje smrću, nešto kasnije je na svojem Facebooku objavio i njihov sadržaj. 

Poruke su uistinu degutantne, a najgora je ona uz fotografiju ženske osobe u mrtvačkom sanduku uz potpis: “Jesi li spreman gledat svoje najdraže kako leže u sanduku?”

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Grmoja je ocijenio da su poruke rezultat medijske harange na njega zbog najave antipedofilskog zakona kojim bi se uvele strože kazne za pedofile, ali i, kako tvrde Mostovci, zaštitilo djecu od seksualnih sadržaja i LGBTIQ propagande. 

Image
razmišlja hoće li prijaviti policiji /

Grmoja: 'Primio sam prijetnje smrću - da će mi dijete biti u mrtvačkom sanduku i da ću patiti kao Mišo Kovač'

Image
razmišlja hoće li prijaviti policiji /

Grmoja: 'Primio sam prijetnje smrću - da će mi dijete biti u mrtvačkom sanduku i da ću patiti kao Mišo Kovač'

Najavio je da će prijetnje najvjerojatnije prijaviti policiji. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Njegovu objavu prenosimo u cijelosti: 

"Noćas sam u inbox na Facebooku primio prijetnje smrću upućene ne samo meni nego i mojoj obitelji! Uz salvu gnjusnih uvreda upućeno mi je nekoliko konkretnih i nedvosmislenih prijetnji, a najviše su me uznemirile one upućene mojoj obitelji.
Prvo poruka: “Jesi li spreman umrijet za svoja uvjerenja”, “Jesi li spreman gledat svoje najdraže kako leže u sanduku?” uz sliku djevojčice/djevojke, žene i starije žene u mrtvačkom sanduku kao i poruku “ Oj Nikola, neka neka, duboka te jama čeka” i mnoge druge prijetnje!

Da su prijetnje upućene samo meni ne bi to prijavljivao policiji ali ovako sam prisiljen. Ovo je posljedica medijske harange u kojoj mi nije bilo dopušteno da iznesem kritiku LGBTQ politika i propagande iako sam cijelo vrijeme pozivao na poštivanje svake ljudske osobe neovisno o uvjerenjima i seksualnoj orijentaciji.

I sada molim i preklinjem sve koji me podupiru da na mržnju i uvrede nikad ne uzvraćamo mržnjom. Dopustimo drugima da slobodno iznose svoje stavove i uvjerenja, više se slušajmo a manje vrijeđamo. Imajmo poštovanja za svakog čovjeka.
Ova Hrvatska pripada svakom njenom građaninu, neovisno o vjeri, naciji i seksualnoj orijentaciji.

Neću dopustiti da se svaka kritika agresivnih LGBTQ udruga i njihovih politika prikazuje kao mržnja i isključivost. To je put u totalitarizam.

Branit ćemo naše vrijednosti, nećemo dopustiti da nam se nameću sulude ideje da su biološke datosti i rod nisu povezani te da je rod društveni konstrukt. Naše vrijednosti ćemo braniti i nećemo se dati ustrašiti.

Kako bi se smirile tenzije namjeravam ne potencirati ovu temu do konačnog predstavljanja zakonskih rješenja koje planiram za jesen."

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
hABAZIN VS. mAGYAR
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Još jedna runda
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Nado
Otok iskušenja
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo