Nejasan mu je Beljakov motiv / Grmoja odbacio tvrdnje da im je SDP ponudio koaliciju: 'To je nastavak specijalnog rata protiv Mosta'

Image
Foto: Boris Scitar/Vecernji list/PIXSELL

U svemu vidi strah od činjenice da jedino Most, uz HDZ i SDP po anketama raste

11.5.2020.
13:52
Boris Scitar/Vecernji list/PIXSELL
VOYO logo

Politički tajnik Mosta Nikola Grmoja oštro je u ponedjeljak odbacio tvrdnje čelnika HSS-a Kreše Beljaka da je SDP Mostu nudio koaliciju, rekavši kako mu je "nejasan Beljakov motiv da ovako laže".

"To je nastavak specijalnog rata koji se protiv Mosta vodi već 10-tak dana i sve je prepuno spinova dezinformacija. Nejasan mi je motiv Kreše Beljaka da ovako laže", rekao je Grmoja za Hinu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Jedino objašnjenje, kaže Grmoja, je da "Beljak radi po nalogu Plenkovića kojem je svojedobno dao pet potpisa HSS-a za sastavljanje vlade".

U svemu vidi strah od činjenice da jedino Most, uz HDZ i SDP po anketama raste.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Sve to treba gledati kroz prizmu tvrdnje Gordana Jandrokovića 'Sa svima možemo, ali s Mostom ne možemo'. Očito je strah od razotkrivanja korupcije u našim veleposlanstvima, na čemu Most sustavno radi, prevelik", zaključuje Grmoja. 

"S podsmijehom je odbačeno"

Čelnik HSS-a Krešo Beljak, kako je objavio Večernji list, otkrio im je da je po uzoru na Mačekovo okupljanje cjelokupne opozicije na izborima 1938., od krajnje ljevice do krajnje desnice protiv vladajućih, prije mjesec dana u dogovoru s čelnikom SDP-a Bernardićem ispitivao mogućnost okupljanja svih ideološki raznorodnih stranaka kojima je zajednički nazivnik da su protiv HDZ-a, uključujući i Most.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Predložio sam to i Nikoli Grmoji i Boži Petrovu, ali to je s podsmijehom odbačeno, što je jasno jer je riječ o neostvarenim HDZ-ovcima", zaključio je Beljak.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
hABAZIN VS. mAGYAR
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Još jedna runda
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Nado
Otok iskušenja
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo