NOVI TRANSFER? / Grmoja tvrdi da će i Habek prijeći Bandiću, on odgovara: 'Ne razmišljam o novom klubu'

Image
Foto: Patrik Macek/PIXSELL

Bivši SDP-ovac Habek za Vijesti.hr tvrdi da trenutno ne razmišlja o novom klubu

31.10.2018.
16:00
Patrik Macek/PIXSELL
VOYO logo

Politički tajnik Mosta Nikola Grmoja danas je na konferenciji za medije kazao će bivši SDP-ovac, a sada nezavisni zastupnik Mario Habek, sljedećeg tjedna ući u saborski klub stranke Milana Bandića nakon što je to danas učinila bivša SDP-ovka Milanka Opačić

Habek je za Vijesti.hr demantirao tu Grmojinu tvrdnju. "Kao što sam već rekao, ne ulazim niti u jednu stranku i trenutno ne razmišljam o ulasku u bilo koji klub", kazao nam je Habek.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Habek drži kvorum, novi Bandićev igrač"

Nikola Grmoja i tijekom današnjeg je glasovanja u Saboru prozvao Habeka da je već prešao među vladajuće i da im drži kvorum. "Habek drži kvorum, novi Bandićev igrač", dovikivao je Grmoja dok je oporba napuštala sabornicu pokušavajući srušiti kvorum, komentirajući činjenicu da je Habek ostao sjediti u zastupničkoj klupi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ne znam hoću li ući u neki drugi klub"

Habek je prije dva tjedna objavio da odlazi iz stranke te je tada, kao i danas nakon Grmojine tvrdnje, kazao da će biti nezavisni zastupnik i da ne namjerava ulaziti niti u jednu stranku, no ostavio je otvorenu mogućnost da uđe u neki drugi klub zastupnika.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ne znam hoću li ući u neki drugi klub. Pokušat ću djelovati kao nezavisni zastupnik. Ako ću moći tako djelovati, djelovat ću, možda završim u nekom Klubu, ali u drugu stranku neću ulaziti", rekao je tada Habek.

VEZANI ČLANCI

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Podsjetimo, danas je broj zastupnika u klubu Milana Bandića u Saboru povećala bivša SDP-ovka Milanka Opačić. Na konferenciji za medije objasnila je da je to jedini klub koji prima nezavisne zastupnike. Nedavno je u Bandićev klub ušla i bivša HNS-ovka Marija Puh. Bandić je svim tim prelascima s jednog izvorno osvojenog mandata u Saboru došao do toga da je njegov klub četvrta snaga u parlamentu. 

Samit
fnc 15
Gajin svet
Cijena strasti
Hell's kitchen
default_cta
Azbuka našeg života
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Alvin i vjeverice
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Volio bih da sam ovdje
Brak na prvu
Playmobil
default_cta
Sumrak saga: Mladi mjesec
VOYO logo