Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
zagrebačka skupština

Hasanbegović imenovan za člana Kazališnog vijeća HNK, Esih za članicu Upravnog vijeća Koncertne dvorane Vatroslav Lisinski

Uz Hasanbegovića je kao predstavnik Grada Zagreba u Kazališnom vijeću HNK imenovan i Duško Ljuština

Image

I danas odlučno odbacuje da sudjeluje u bilo kakvoj prljavoj kampanji protiv predsjednice. Uživa veliku popularnost u desnim krugovima.

Foto: Tomislav Miletić/PIXSELL
Hina/ 22.12.2017. u 6:58
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Gradski zastupnici u četvrtak su na sjednici Skupštine većinom glasova podržali imenovanje Zlatka Hasanbegovića za člana Kazališnog vijeća HNK te imenovanje Brune Esih za članicu Upravnog vijeća Koncertne dvorane Vatroslav Lisinski.

Uz Hasanbegovića je kao predstavnik Grada Zagreba u Kazališnom vijeću HNK imenovan i Duško Ljuština. Uz Esih su u Upravno vijeće KD Vatroslava Lisinskog imenovani Ljiljana Ivković i Dragan Dorotić Džolić.

Drago Topolovec, Kostadinka Velkovska i Zijad Gračić imenovani su za članove Kazališnog vijeća Gradskoga dramskog kazališta "Gavella", a za članove Kazališnog vijeća Gradskog kazališta "Žar ptica" imenovani su Tomislav Šulj, Milan Frenštacki Živković i Krešimir Marmilić.

Za članove Kazališnog vijeća Zagrebačkog kazališta mladih imenovani su Kostadinka Velkovska, Goran Pristaš i Boris Babić, a za članove Kazališnog vijeća Gradskoga satiričkog kazališta "Kerempuh" Paolo Magelli, Nina Kleflin i Želimir Lang.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Marija Sekelez, Davor Ljubić i Dorica Nikolić imenovani su za članove Kazališnog vijeća Zagrebačkoga gradskog kazališta "Komedija", a Dalibor Jakus, Željka Turčinović i Đorđe Kukuljica za članove Kazališnog vijeća Zagrebačkog kazališta lutaka.

POGLEDAJTE JOŠ:

Upravo se čita

Image
JOVANOVA DRAGA

Sjećate li se nje? Evo kako Paulina iz 'Ljubav je na selu' izgleda danas

>> Hasanbegović ide u HNK, Brunu Esih stavimo u Lisinski, a onda sve kulminira koncertom zagrebačke filharmonije i Thompsona

Za članove Kazališnog vijeća Gradskog kazališta "Trešnja" imenovani su Robert Kurbaša, Olenka Gršković i Snježana Banović, a za članova Upravnog vijeća Centra za kulturu i informacije "Maksimir“ imenovani su Zdenka Ninić i Neda Kovačević.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Za članove Upravnog vijeća Centra za kulturu Novi Zagreb imenovani su Nina Kobler i Leila Topić, a za članove Upravnog vijeća Centra kulture na Peščenici imenovani su Sanja Violić Radić i Anita Zlomislić.

Igor Gerenčer i Maja Sporiš imenovani su za  članove Upravnog vijeća Centra za kulturu "Trešnjevka", a Stjepan Kezerić i Lucija Franić Novak za članove Upravnog vijeća Narodnog sveučilišta "Sesvete".

Za članove Upravnog vijeća Centra za kulturu i obrazovanje Susedgrad imenovani su Marijan Križić i Milenka Petrović Šekoranja, a za članove Upravnog vijeća Kulturnog centra Travno imenovani su Tihomir Milovac i Tajana Barišić.

Za članove Upravnog vijeća Centra mladih "Ribnjak" imenovani su Dijana Machala i Natalija Prica Oreški, a za članove Upravnog vijeća Zagrebačke filharmonije imenovani su Tedi Lušetić, Pero Glavinić i Naima Balić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Zastupnici su većinom glasova imenovali Josipa Forjana za v.d. ravnatelja Kulturnog centra Travno.

Hina/ 22.12.2017. u 6:58
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
243 osobe pod povećalom

Božinović za RTL o velikoj istrazi USKOK-a: 'Ljudi su se organizirali da plate za izrugivanje zakona'

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba