konačna odluka / Nakon jasne poruke Andreja Plenkovića: Hasanbegović prestaje govoriti o Prgometu i Esih

Image

'Nisam kandidat i ne sudjelujem u izborima jer to nitko od mene nije ni tražio'

27.3.2017.
7:20
VOYO logo

Saborski zastupnik HDZ-a i nekadašnji ministar kulture Zlatko Hasanbegović izjavio je za Novi list da se više neće oglašavati o načinu na koji je Drago Prgomet izabran kandidat za zagrebačkog gradonačelnika, kao ni općenito o izborima u glavnom gradu.

"Ovim sam razgovorom razjasnio svoje poglede na političke okolnosti koje su dovele do ove situacije. Nisam kandidat i ne sudjelujem u lokalnim izborima jer to nitko od mene nije ni tražio", rekao je Hasanbegović za Novi list.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

PROČITAJTE JOŠ:

>> Prvo ekskluzivno predizborno istraživanje za Zagreb: ima li Bandić i šesti mandat u rukama i zašto HDZ strahuje od Brune Esih?

Tekst se nastavlja ispod oglasa

>> Hasanbegović: 'Nakon izbora analitički ćemo uspoređivati rezultat Brune Esih među ostalim i s rezultatom HDZ-ova kandidata'

>> Borba Brune Esih i Drage Prgometa odlučit će u kojem će smjeru ići HDZ

Tekst se nastavlja ispod oglasa

>> Plenković za RTL Danas: 'Članovi HDZ-a koji budu radili protiv naših kandidata, za to će snositi posljedice' 

Naime, Hasanbegović je u razgovoru za Jutarnji list rekao da je Prgomet postao kandidat zato što je "predsjednik stranke i Vlade očito procijenio da mu je važnija potpora trojice navodno Bandićevih ljudi u Saboru od pobjede HDZ-a u Zagrebu". Dodao je da je time "stvoren prostor za druge, sistemski alternativne kandidate kakvih nije bilo u proteklih 17 godina", te naglasio da misli da Brunu Esih. Odgovarajući na pitanje hoće li sudjelovati u Prgometovoj kampanji Hasanbegović je rekao da nije "ni na koji način uključen u njegovu kampanju", te da se to do njega nije ni tražilo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo