Komadina komentirao slučaj crnoja / 'HDZ je pustio duha iz boce. Umjesto da truje hrvatsko društvo, neka riješe svoje kadrovske probleme'

Komadina je komentirao i priču dana, moguću ostavku novog minisitra branitelja Mije Crnoje. "HDZ je pustio duha iz boce. Umjesto da truje hrvatsko društvo, neka riješe svoje kadrovske probleme", poručio je

27.1.2016.
18:05
VOYO logo

U sjeni prve veće krize u Vladi nastavlja se kriza u SDP-u - odnosno pripreme za unutarstranačke izbore. Primorsko-goranski župan Zlatko Komadina predstavio je svoj program i kandidaturu za predsjednika stranke. On je zasada jedini protukandidat, ali uskoro bi mu se mogla pridružiti i jedna članica. S njim je u RTL-u Danas pričao naš reporter Ivan Vrdoljak.

Image
predstavio kandidaturu za predsjednika /

Bernardić uvjeren: 'Da je Komadina vodio pregovore s Mostom, SDP bi sastavio Vladu'

Image
predstavio kandidaturu za predsjednika /

Bernardić uvjeren: 'Da je Komadina vodio pregovore s Mostom, SDP bi sastavio Vladu'

Prvo je odgovorio na pitanje po čemu je on bolji kandidat za predsjednika SDP-a od Zorana Milanovića i čime ga misli pobijediti, kazavši kako je on timski igrač.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Uvijek sam okupljao ljude, čujem ih, razumijem ih. Siguran sam da mogu stvoriti bolji SDP od ovog što je on sada. To što sam na mjestu župana, a ne u Saboru je prednost jer barem neću trpiti kritike da nisam tamo već ću biti na terenu u javnosti", kazao je Komadina.

"Gdje god sam vodio ljude u izbore sam pobjeđivao i u SDP-u i za SDP. Tri puta na parlamentarnim izborima, četiri puta za župana i tri puta za potpredsjednika stranke", dodaje Komadina.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ponovio je kako je on uvijek branio SDP i da će ga u budućnosti nastaviti braniti jer je ponosni SDP-ovac.

"Loše sam proglašavao neriješenim, neriješeno pobjedom, sve u interesu SDP-a da bi zatvorili postizborna pregovaranja. No u konačnici imamo 21 mandat manje, HDZ 11 mandata više, a Most ima 19",, kazao je dodavvši kako mu je drago da se za isto mjesto u stranci kandidirala i jedna žena, Zrinka Starešinić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Komentirao je i priču dana, moguću ostavku novog minisitra branitelja Mije Crnoje.

"HDZ je pustio duha iz boce. Umjesto da truje hrvatsko društvo, neka riješe svoje kadrovske probleme", poručio je Komadina.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Samit
fnc 15
Gajin svet
Cijena strasti
Hell's kitchen
default_cta
Azbuka našeg života
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Alvin i vjeverice
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Volio bih da sam ovdje
Brak na prvu
Playmobil
default_cta
Sumrak saga: Mladi mjesec
VOYO logo