REAKCIJA NA IZJAVE PREDSJEDNIKA / HDZ Milanoviću: 'Kako možeš pomoći svom narodu ako sve okrećeš protiv sebe?'

Image
Foto: Zeljko Hladika/PIXSELL

HDZ je ponovno poručio kako Milanović svojim izjavama ne pomaže Hrvatskoj

10.6.2022.
19:44
Zeljko Hladika/PIXSELL
VOYO logo

Predsjednik Zoran Milanović, komentirajući rat u Ukrajini, kazao je da ono što radi ukrajinski predsjednik vodi u ratni poraz.

"Ruska čizma tamo gdje dođe ne odlazi. Neće ih nitko potjerati. To je moćna vojna sila. Možemo se naslađivati njihovom sporosti, ali, nažalost, tako je kako je. Tamo se ne događa ništa dobro. Rusija nije kao mi, nisu demokracija, oni su neuništivi. Kao neprijatelj je neuništiva i tako moramo razgovarati, a ne kao Plenković ponavljati tri rečenice pa vidjeti da njegov mentor od kojeg je kupio avione, govori suprotno", kazao je Milanović.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kazao je i kako mu je Ukrajina bila draža "tri puta", od Rusije, ali da vidi što se događa i da ljudi ginu.

Na njegove izjave reagirao je HDZ, a iz te stranke ponovno poručuju kako Milanović "svojim proruskim izjavama ne pomaže Hrvatskoj".

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
KRITIZIRAO PREMIJERA /

Milanović: 'Plenković šuti kao maca, kao mali zeko šuti. Neka napadne Macrona, neka napadne Erdogana'

Image
KRITIZIRAO PREMIJERA /

Milanović: 'Plenković šuti kao maca, kao mali zeko šuti. Neka napadne Macrona, neka napadne Erdogana'

"Zamislite da su Hrvatsku uvjeravali da je Srbija "neuništiva"?! Za čije interese Milanović radi dok poziva Ukrajince na predaju?!?

Milanović ne može pobjeći od činjenice da se protivio širenju NATO i prije agresije na Ukrajinu i da neprekidno osporava sankcije koje su država članice Europske unije jednoglasno usvojile protiv Rusije. A sada je otišao i korak dalje - dovodi u pitanje potrebu da ukrajinski narod brani svoju zemlju, da uopće pruža otpor ruskom agresoru!?!

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zamislimo samo kako bi se Hrvati osjećali da im je 90-ih netko poručivao: Nastavite li se boriti za slobodu, izgubit ćete, jer je Miloševićev velikosrpski režim 'brojniji' i 'jači'? Jer je Srbija 'neuništiva', kako to danas uvjerava Milanović dok se divi Rusiji.

Svojim proruskim izjavama i vrijeđanjem svih ostalih zemalja koje ne dijele njegov stav Milanović nimalo ne pomaže Hrvatskoj, a kamoli Hrvatima u BiH, već ih sramoti i izolira na europskoj razini. On sam sebe 'denuncira' pred drugim liderima i čini irelevantnim.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kako možeš pomoći svom narodu ako sve okrećeš protiv sebe?

Ovakvo kontinuirano opravdavanje agresije ruskog režima, kojim ustrajno nanosi štetu Hrvatskoj, iznova otvara puno upitnika - Za čije to interese radi Milanović?", objavio je HDZ na Facebooku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
Azbuka našeg života
default_cta
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
Volio bih da sam ovdje
default_cta
VOYO logo