o izvješćima SOA-e / HDZ o Milanoviću: 'Priznao je postojanje radikalne skupine. Zašto nastavlja sa štetočinskim ekshibicijama?'

Image
Foto: Matko Begovic/PIXSELL

Iz HDZ-a naglašavaju da je Zoran Milanović danas i sam priznao da u Hrvatskoj postoje radikalne grupe

17.9.2022.
18:42
Matko Begovic/PIXSELL
VOYO logo

HDZ je na Facebooku komentirao izjave predsjednika Zorana Milanovića o izvješćima SOA-e i optužbama na teret potpredsjednika saborskog Odbora za unutarnju politiku i nacionalnu sigurnost Marija Kapulice.

Image
'diletantski javni istup' /

Milanovićev ured: 'Kapulica ugrožava eventualno postupanje državnih institucija'

Image
'diletantski javni istup' /

Milanovićev ured: 'Kapulica ugrožava eventualno postupanje državnih institucija'

Odgovor HDZ-a prenosimo u cijelosti:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

''MILANOVIĆ JE DANAS PRIZNAO DA POSTOJE RADIKALIZIRANE GRUPE KOJE "TREBA RAZBITI & POHAPSITI"! ZAŠTO JE DO JUČER TVRDIO SUPROTNO?

General Tomo Medved iz Vukovara o Milanovićevim „tezama“: Činjenica jest da sigurnosno-obavještajna zajednica, koja svoj posao radi profesionalno i odgovorno, bilježi postojanje radikalnih skupina koje imaju za cilj nasilno svrgavanje legalno izabrane vlasti u Hrvatskoj. Službe su pratile te skupine i prije prosvjeda prošle subote. Što je, kao i ja danas, naveo potpredsjednik saborskog Odbora za unutarnju politiku i nacionalnu sigurnost Mario Kapulica, ne otkrivajući detalje iz izvješća SOA-e. Stoga bih molio da nitko ne relativizira sadržaj tog izvješća i da o njemu ne nastavi javno raspravljati. Za razliku od nekih, Vlada Republike Hrvatske ozbiljno shvaća sve elemente koji su sadržani u izvješću. Nećemo dopustiti da se ugrozi ustavnopravni poredak & sigurnost Hrvatski građana.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na ove riječi PPVRH Medveda dodajmo da je predsjednik RH danas i sam priznao da u Hrvatskoj postoje radikalne grupe, koje treba „razbiti i pohapsiti“ i kojima treba „suditi“. Zašto onda nastavlja sa svojim štetočinskim ekshibicijama i relativiziranjem sigurnosnih činjenica? Zašto je onda do jučer tvrdio, nastojeći na silu oponirati premijeru Andrej Plenković, da u našoj zemlji „nema radikalnih skupina“? Time je samo potvrdio ono što je konstatirao Kapulica - da Milanović ili nije razumio izvješće SOA-e ili da je svjesno manipulirao s njim'', priopćili su iz HDZ-a.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Samit
fnc 15
Gajin svet
Cijena strasti
Hell's kitchen
default_cta
Azbuka našeg života
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Alvin i vjeverice
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Volio bih da sam ovdje
Brak na prvu
Playmobil
default_cta
Sumrak saga: Mladi mjesec
VOYO logo