OBJAVILI NA FACEBOOKU / HDZ odgovorio zastupnici oporbe: 'SDP komesarka Ahmetović opet je demonstrirala svu raskoš vlastitog neznanja'

Image
Foto: Hrvoje Jelavic/PIXSELL

Ahmetović se ranije osvrnula na uhićenje muškarca zbog komentara o premijeru

24.1.2022.
18:13
Hrvoje Jelavic/PIXSELL
VOYO logo

HDZ je odgovorio SDP-ovoj saborskoj zastupnici Mireli Ahmetović koja je ranije danas komentirala uhićenje muškarca koji je ispod objave o dolasku predsjednika Vlade u Maslenicu napisao da ga "treba dočekati pokvarenim jajima, njega i njegove poltrone".

"PODSJETNIK ZA 'ZABORAVNE' & LICEMJERNE!

Tekst se nastavlja ispod oglasa

SDP komesarka Ahmetović opet je demonstrirala svu raskoš vlastitog neznanja & lažljivosti. Premda je zadarska policija već pojasnila da se radi o redovitom postupanju u okviru službene dužnosti te da je na nadležnom sudu da donese konačnu odluku, ona svejedno i dalje laže da je premijer Andrej Plenković imao veze s kriminalističkim istraživanjem koje je provedeno nad dvojicom muškaraca zbog moguće povrede Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira. U lažnim se optužbama komesarki priključila i čelnica 'utjecajnog' GLAS-a Mrak-Taritaš, nekadašnja Milanovićeva ministrica. Stoga ćemo im malo osvježiti pamćenje kako je policija postupala u vrijeme njihovog 'znamenitog' mandata. Za oporbu, koja se bavi pamfletima, samo su dvostruki kriteriji vječni!", objavljeno je na Facebooku HDZ-a.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Podsjetimo, Ahmetović je na Twitteru između ostalog napisala da "Plenkovićev kult ličnosti ne može podnijeti par pokvarenih jaja".

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo