Zoran Đogaš / HDZ-ov kandidat za gradonačelnika Splita: 'Drago mi je da sam Puljku opasan, to znači da sam ozbiljan kandidat'

Image
Foto: Milan Sabic/PIXSELL

'Ništa osobno nisam nikad imao protiv Ivice. I njegov zamjenik o kojemu se puno priča ima pozitivnih kvaliteta, ali treba vidjeti je li način njihovog rada dobar', kaže Dogaš

24.4.2022.
10:40
Milan Sabic/PIXSELL
VOYO logo

Za dva mjeseca u Splitu će se održati izbori za gradonačelnika, a kao najizgledniji kandidati za drugi krug već su se istaknuli Ivica Puljak i novi kandidat HDZ-a Zoran Đogaš - nekada kolege na Sveučilištu. Puljak je napisao na svom Facebook profilu "za volit Split ne treba ti veza", aludirajući očigledno na Đogaša, a to je za portal Dalmacija danas komentirao Đogaš.

"Vidi se da je čovjek stekao iskustvo i adaptirao se jer je stalno u predizbornoj kampanji. Prije je imao jedan stil, a sad drugi. S jedne mi je strane drago što sam njegova meta jer time priznaje da sam mu opasan, ozbiljan kandidat, ali s druge strane, takav oštar i grub način komuniciranja meni je potpuno stran. Da, prozvan sam, to je dosta neugodan osjećaj, pogotovo stoga što verbalni atak dolazi od čovjeka kojeg poznajem, kolege sa Sveučilišta. Zaista nepotrebno", rekao je Đogaš.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nastavio je da građani nisu zadovoljni nabacivanjem blata. "Moja je želja da se razgovara sasvim drugačije, uljuđeno i argumentirano. To su i Puljak i njegovi zagovarali, ali odjednom mijenjaju način komuniciranja. Sada ja nekima ne valjam jer sam se pojavio i poremetio nekome planove. Unatoč svemu ja i dalje pozivam i Puljka i druge na argumentirani razgovor. Ovako kako su krenuli, ništa se neće postići niti promijeniti", dodao je.

Na pitanje jesu li Puljak i njegovi zamjenici krenuli krivim smjerom ili su ipak učinili nešto dobro za vrijeme trajanje svog mandata, Đogaš odgovara da u svemu ima nešto dobro.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ništa osobno nisam nikad imao protiv Ivice. I njegov zamjenik o kojemu se puno priča ima pozitivnih kvaliteta, energije i volje, ali treba vidjeti je li način njihovog rada dobar. Ja mogu ponuditi svoju viziju i pokušati ljude uvjeriti da je to što nudim najbolje za grad. I to je sve, nema tu puno priče, puno filozofije. Trenutno je klima potpuno negativna i to se mora promijeniti. Ljudi se svađaju, pa poslije moraju surađivati, a to nije baš lako. Kako će recimo biti Ivici ako izgubi? Kao gradonačelnik trebao bih moći surađivati sa svima", kaže.

Image
podbadanja /

Puljku zasmetao Đogašev komentar kako se moraju imati veze u sustavu: 'Žele li Splićani politiku izgrađenu na vezama?'

Image
podbadanja /

Puljku zasmetao Đogašev komentar kako se moraju imati veze u sustavu: 'Žele li Splićani politiku izgrađenu na vezama?'

Đogaš je rekao i da intenzivno radi na programu, a više o njegovim planovima i pogledu na probleme Splita reći će kada ga objave.as.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo

Još iz rubrike