DOŽIVIO SUDBINU GORANA HABUŠA / HDZ-ov ministar sletio s ceste

Image
Foto: PIXSELL

Dražen Bošnjaković prošao je bez ozljeda, a u automobilu je bio sam. Prijeti mu kazna od 300 kuna. Policija nije obavijestila javnost o nesreći jer je nastala samo materijalna šteta. Odmah se oglasilo i ministarstvo pravosuđa.

29.11.2011.
11:21
PIXSELL
VOYO logo

Ministar Dražen Bošnjaković imao je prometnu nesreću 13. studenog, istog dana kada je HDZ osudio oporbu zbog nesreće koju je skrivio Goran Habuš.

Bošnjaković je svojim Golfom sletio s ceste kod Ivanić-Grada i zabio se u žičanu ogradu. Prošao je bez ozljeda, a u trenutku nesreće je bio sam.

Prijeti mu kazna od 300 kuna, a policija javnost nije obavijestila o nesreći jer je nastala samo materijalna šteta.

Bez obzira što su okolnosti nesreće drugačije, Bošnjaković je mudro šutio dok je trajala medijska hajka na varaždinskog gradonačelnika.

Valja napomenuti da je Bošnjaković, za razliku od Habuša, u trenutku nesreće bio trijezan.

Iz Ministarstva pravosuđa odmah su po objavljivanju te vijesti u medijima pohitali objasniti da je ministar Dražen Bošnjaković 13. studenog imao lakšu prometnu nesreću sletjevši službenim automobilom s autoceste A3 kod čvora Ivanić Grad te opovrgnuli da je nesreću prešutio.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Netočni su navodi nekih hrvatskih listova koji govore o prešućivanju ove prometne nezgode, s obzirom da je ministar Bošnjaković odmah po nezgodi pozvao policiju", stoji u priopćenju Ministarstva pravosuđa.

Kažu da u nezgodi nije bilo drugih sudionika niti ozlijeđenih i da je šteta na vozilu neznatna.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

S obzirom da je riječ o službenom vozilu, ministar je odmah po nezgodi pozvao policiju koja je napravila uviđaj na terenu, "usto napravivši i zapisnik o ispitivanju prisutnosti alkohola u organizmu, a koji je potvrdio da g. Bošnjaković nije imao alkohola u krvi".

Ministar je na licu mjesta podmirio prekršajnu kaznu u iznosu od 600 kuna.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
Azbuka našeg života
default_cta
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
Volio bih da sam ovdje
default_cta
VOYO logo