Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
Spot završava pozdravom 'Bog i Hrvati'

HDZ-ovac snimio bizarni predizborni spot i pozvao glasače da sruše vladavinu komunističko udbaškog kalifata!

HDZ-ovac na listi za dijasporu - general Željko Glasnović, koji se nalazi na osmom mjestu na listi, objavio je bizarni promotivni predizborni video u kojem glasače pozivaju da preferencijalno zaokruže njega

Image
Foto: Screenshot (Youtube)
Kristina Trupeljak/ 29.10.2015. u 12:02
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Kandidat HDZ-a na listi za dijasporu Željko Glasnović objavio je promotivni spot u kojem poziva birače da preferencijalno glasuju za njega. 

U pozadini svira muzika, a poruke Glasnovića su u najmanju ruku neobične
jer se general, koji se nalazi na 8. mjestu na listi, obraća "Hrvaticama i Hrvatima u domovini, izvandomovinskoj Hrvatskoj i pradovomovini BiH", a među planovima Domoljubne koalicije navodi detitoizaciju i uspostavu Ministarstva useljeništva.

"Hrvati izvan domovine i Bosne i Hercegovine su namjerno isključeni iz društvenog i ekonomskog razvoja Hrvatske države", govori Glasnović.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

"Ova Vlada skrbi više za nacionalne manjine nego za svoj narod. Nezamislivo je da u  jednoj samostalnoj državi, zahvaljujući izbornom inženjeringu, sjedi osam pripadnika manjina koji imaju pravo veta", dodaje.

"Za ovaj prijelomni trenutak 8.11.2015 svi smo pozvani pod isti stijeg, odlučimo hoćemo li modernu, snažnu i ponosnu Hrvatsku ili nastavak vladavine komunističko udbaškog kalifata. Jesmo li za nezavisnu hrvatsku državu ili za socijalističku Republiku Hrvatsku?", kaže i poziva kako se na izbore ide za "sve pobijene u komunističkim kazamatima, križnim putevima i masakrirane domoljube od Argentine do Njemačke", te stradale u Domovinskom ratu. Spot završava pozdravom "Bog i Hrvati" i popularnom Thompsonovom pjesmom.

Upravo se čita

Kristina Trupeljak/ 29.10.2015. u 12:02
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba