Spot završava pozdravom 'Bog i Hrvati' / HDZ-ovac snimio bizarni predizborni spot i pozvao glasače da sruše vladavinu komunističko udbaškog kalifata!

Image
Foto: Screenshot (Youtube)

HDZ-ovac na listi za dijasporu - general Željko Glasnović, koji se nalazi na osmom mjestu na listi, objavio je bizarni promotivni predizborni video u kojem glasače pozivaju da preferencijalno zaokruže njega

29.10.2015.
12:02
Screenshot (Youtube)
VOYO logo

Kandidat HDZ-a na listi za dijasporu Željko Glasnović objavio je promotivni spot u kojem poziva birače da preferencijalno glasuju za njega. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U pozadini svira muzika, a poruke Glasnovića su u najmanju ruku neobične
jer se general, koji se nalazi na 8. mjestu na listi, obraća "Hrvaticama i Hrvatima u domovini, izvandomovinskoj Hrvatskoj i pradovomovini BiH", a među planovima Domoljubne koalicije navodi detitoizaciju i uspostavu Ministarstva useljeništva.

"Hrvati izvan domovine i Bosne i Hercegovine su namjerno isključeni iz društvenog i ekonomskog razvoja Hrvatske države", govori Glasnović.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ova Vlada skrbi više za nacionalne manjine nego za svoj narod. Nezamislivo je da u  jednoj samostalnoj državi, zahvaljujući izbornom inženjeringu, sjedi osam pripadnika manjina koji imaju pravo veta", dodaje.

"Za ovaj prijelomni trenutak 8.11.2015 svi smo pozvani pod isti stijeg, odlučimo hoćemo li modernu, snažnu i ponosnu Hrvatsku ili nastavak vladavine komunističko udbaškog kalifata. Jesmo li za nezavisnu hrvatsku državu ili za socijalističku Republiku Hrvatsku?", kaže i poziva kako se na izbore ide za "sve pobijene u komunističkim kazamatima, križnim putevima i masakrirane domoljube od Argentine do Njemačke", te stradale u Domovinskom ratu. Spot završava pozdravom "Bog i Hrvati" i popularnom Thompsonovom pjesmom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo