MOGU RADITI DO 13 SATI / HDZ-ovac u bolnici donio odluku o skraćenom vremenu zbog otvaranja Pelješkog mosta: 'To je velik događaj'

Image
Foto: Grgo Jelavic/PIXSELL
Image
Foto: Grgo Jelavic/PIXSELL

Kazao je da samo onaj tko želi može sutra raditi skraćeno, no nije objasnio na koga se to odnosi

25.7.2022.
22:00
Grgo Jelavic/PIXSELL
VOYO logo

Ravnatelj dubrovačke bolnice Marijo Bekić donio je odluku da se sutra, na dan otvorenja Pelješkog mosta, skrati radno vrijeme bolnice, piše Index.

"Dana 26. srpnja 2022. godine preporučeno radno vrijeme je do 13 sati, povodom svečanog otvaranja Pelješkog mosta, koji je od iznimne važnosti za žitelje Dubrovačko-neretvanske županije", piše u odluci. Dakle, djelatnicima dubrovačke bolnice sutra se preporučuje da rade skraćeno, do 13 sati.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Index je kontaktirao Bekića koji im je potvrdio da sutra preporučuju da djelatnici rade skraćeno zbog otvaranja Pelješkog mosta te kako se radi o važnom danu za županiju.

"Da, naravno. Samo onaj tko želi može sutra raditi skraćeno", kazao je Bekić, no nije objasnio na koga se to odnosi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
velebni projekt /

Prvi je 1998. spomenuo most u Saboru. Luka Bebić za RTL: 'Mi smo tada to vrlo skromno zamišljali...'

Kako piše Index, Bekić je javnosti poznat po tome što je preko reda cijepio pola obitelji u BiH. Cijepljenje preko reda omogućio je puncu i punici iz Posušja, svojim roditeljima, određenim svećenicima i djelatnicima Ministarstva unutarnjih poslova. Kasnije je u izjavi za jednu televiziju rekao da to "nije bilo nepropisno jer nije bilo propisa".

Bekić na Gradskom vijeću Dubrovnika predstavlja HDZ te je član središnjeg odbora HDZ-a. Jednoglasno je izabran i za predsjednika Županijskog odbora HDZ-a Akademske zajednice dr. Ante Starčević.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kad se pacijentica požalila medijima da joj je u Bekićevoj ustanovi izvršen abortus bez anestezije, tvrdeći kako je medicinsko osoblje imalo priziv savjesti, ravnatelj se oglasio priopćenjem u kojem piše da život počinje začećem.

"Za mene je to čista situacija što se tiče života, život započinje začećem, otac sam četvero djece i zaista teško je onim trudnicama, ženama, koje su prisiljene na pobačaj iz zdravstvenih ili nezdravstvenih razloga. Opća bolnica Dubrovnik omogućuje pobačaj, dvije anesteziologinje nemaju priziv savjesti, tako da je dostupan u našoj bolnici, velim nažalost jer pobornici smo života i najbolje bi bilo da do takvih situacija nikad ni ne dolazi", poručio je Bekić dodajući da nije upoznat s konkretnim slučajem.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
Tajne vinove loze
default_cta
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
Yu-Gi-Oh sevens
default_cta
Obiteljske tajne
San snova
Cijena strasti
VOYO logo