kriva računica / HDZ-ovka izjavila da Hrvatska ima milijardu i 640 milijuna zaposlenih: 'S tolikim brojem za Hrvatsku nema zime'

Image
Foto: Facebook

'Gasi internet, raspuštaj Sabor, sve smo riješili'

12.7.2022.
12:32
Facebook
VOYO logo

Maja Burić, saborska zastupnica HDZ-a, danas je u svom govoru u Saboru izjavila da Hrvatska trenutno ima milijardu i 640 milijuna zaposlenih.

"Poštovane zastupnice i zastupnici, s obzirom na rekordni broj zaposlenih od samostalnosti u Republici Hrvatskoj koji pokazuje rezultate od milijardu i 640 milijuna zaposlenih trenutno u Republici Hrvatskoj. S obzirom na također rekordno niski broj nezaposlenih, s obzirom na kontinuirani rast plaća, mirovina, svih ostalih socijalnih davanja, s obzirom na također očekivanu rekordnu turističku sezonu govorit ću upravo o hrvatskom turizmu", započela je zastupnica svoj govor.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dario Zurovec, gradonačelnik Svete Nedelje objavio je video na svom Facebook profilu uz komentar: "Gasi internet, raspuštaj Sabor, sve smo riješili. Zahvaljujem kolegici gospođi Burić na predočenju tog podatka. Živjeli smo svi u mraku do sada. Jeste li znali da po tome Hrvatska ima 422 puta više zaposlenih nego što ima stanovnika prema zadnjem popisu? Ako to nije razlog za slavlje, onda ne znam što je. S tolikim brojem zaposlenih, za Hrvatsku nema zime".

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Samit
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
default_cta
Azbuka našeg života
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
default_cta
Volio bih da sam ovdje
VOYO logo