borić o projektima / HDZ: 'SDP postaje putujuća tvornica laži, oni su koalicija varalica i populista'

Image
Foto: Dusko Jaramaz/PIXSELL

Borić je istaknuo da bi oni koji namjeravaju glasovati za SDP trebali znati da je njihova Vlada poskupjela električnu energiju za 20 posto, plina za 25 a vode za 20 posto

30.10.2015.
19:17
Dusko Jaramaz/PIXSELL
VOYO logo

Kandidat na listi Domoljubne koalicije za 8. izbornu jedinicu Josip Borić (HDZ) rekao je u petak na konferenciji za novinare u Rijeci da SDP postaje 'putujuća tvornica laži' te da je zbog toga bitno podsjetiti kako je vladala njihova Vlada te da nije ostvaren nijedan najavljivani infrastrukturni projekt.

Predsjednik SDP-a Zoran Milanović govori isključivo o prošlosti i o HDZ-u, a o budućnosti i tome što namjerava činiti nije rekao ni riječ, istaknuo je Borić, dodajući kako je Milanović svjestan da je iznevjerio građane i očito je da živi u prošlosti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Borić je istaknuo da bi oni koji namjeravaju glasovati za SDP trebali znati da je njihova Vlada poskupjela električnu energiju za 20 posto, plina za 25 a vode za 20 posto. Grijanje je poskupjelo za 20 posto na razini cijele Hrvatske, a u Rijeci čak 80 posto u protekle četiri godine, rekao je.

Ta poskupljenja dovela su mnoge građane u blokade pa ih je danas 120.000 više nego 2011. godine, istaknuo je Borić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U vezi s izjavom Zorana Milanovića da su liste Domoljubne koalicije travestija, rekao je da su sad u koaliciji sa SDP-om Hrvatski laburisti, koji su s njim u proteklome mandatu Vlade bili u sukobu, te da su se njihovi čelnici međusobno napadali.

"Njihove liste može se nazvati koalicijom varalica i populista", ocijenio je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kandidatkinja s liste Domoljubne koalicije u toj izbornoj jedinici Sunčana Glavak ustvrdila je da je Plan 21 propao, a da su Istra i Rijeka protekle četiri godine tretirane kao da nisu jednakopravni dijelovi Hrvatske s ostalima. Upitala je zbog čega se nije više učinilo na kapitalnim projektima za to područje. "Nama je jednako važan svaki dio Hrvatske", istaknula je Glavak.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo