Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
borić o projektima

HDZ: 'SDP postaje putujuća tvornica laži, oni su koalicija varalica i populista'

Borić je istaknuo da bi oni koji namjeravaju glasovati za SDP trebali znati da je njihova Vlada poskupjela električnu energiju za 20 posto, plina za 25 a vode za 20 posto

Image

HDZ, Tomislav Karamarko

Foto: Dusko Jaramaz/PIXSELL
Hina/ 30.10.2015. u 19:17
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Kandidat na listi Domoljubne koalicije za 8. izbornu jedinicu Josip Borić (HDZ) rekao je u petak na konferenciji za novinare u Rijeci da SDP postaje 'putujuća tvornica laži' te da je zbog toga bitno podsjetiti kako je vladala njihova Vlada te da nije ostvaren nijedan najavljivani infrastrukturni projekt.

Predsjednik SDP-a Zoran Milanović govori isključivo o prošlosti i o HDZ-u, a o budućnosti i tome što namjerava činiti nije rekao ni riječ, istaknuo je Borić, dodajući kako je Milanović svjestan da je iznevjerio građane i očito je da živi u prošlosti.

Borić je istaknuo da bi oni koji namjeravaju glasovati za SDP trebali znati da je njihova Vlada poskupjela električnu energiju za 20 posto, plina za 25 a vode za 20 posto. Grijanje je poskupjelo za 20 posto na razini cijele Hrvatske, a u Rijeci čak 80 posto u protekle četiri godine, rekao je.

Ta poskupljenja dovela su mnoge građane u blokade pa ih je danas 120.000 više nego 2011. godine, istaknuo je Borić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

U vezi s izjavom Zorana Milanovića da su liste Domoljubne koalicije travestija, rekao je da su sad u koaliciji sa SDP-om Hrvatski laburisti, koji su s njim u proteklome mandatu Vlade bili u sukobu, te da su se njihovi čelnici međusobno napadali.

"Njihove liste može se nazvati koalicijom varalica i populista", ocijenio je.

Upravo se čita

Kandidatkinja s liste Domoljubne koalicije u toj izbornoj jedinici Sunčana Glavak ustvrdila je da je Plan 21 propao, a da su Istra i Rijeka protekle četiri godine tretirane kao da nisu jednakopravni dijelovi Hrvatske s ostalima. Upitala je zbog čega se nije više učinilo na kapitalnim projektima za to područje. "Nama je jednako važan svaki dio Hrvatske", istaknula je Glavak.

Hina/ 30.10.2015. u 19:17
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba