UZAVRELA KAMPANJA / HDZ tražio Josipovićevu ispriku - evo što im je predsjednik odgovorio!

Image
Foto: Davor Puklavec/PIXSELL

'Od njegovog prijatelja i financijera njegove kampanje gospodina Milanovića ne tražimo nikakvu ispriku jer su njegove nekorektnosti, nepristojnosti i gafovi toliko notorni da ih nikakva isprika ionako ne može poništiti', rekao je Reiner.

31.12.2014.
15:08
Davor Puklavec/PIXSELL
VOYO logo

ZAGREB - HDZ je u srijedu ošto osudio poruke predsjednika SDP-a ZoranaMilanovića i predsjedničkog kandidata te stranke IveJosipovića o tome kako su ljudi u prvom krugu predsjedničkih izbora 'glasovali za one koji su do jučer krali', ali i stavljanje HDZ-a u kontekst kriminalne organizacije te su zatražili da im se Josipović javno ispriča.

"Ne samo u ime HDZ-a već i u ime svih 660 tisuća građana koji su glasovali za našu kandidatkinju Kolindu Grabar Kitarović tražimo ispriku gospodina Josipovića koji ju je uvrijedio. Od njegovog prijatelja i financijera njegove kampanje gospodina Milanovića ne tražimo nikakvu ispriku jer su njegove nekorektnosti, nepristojnosti i gafovi toliko notorni da ih nikakva isprika ionako ne može poništiti", rekao je Reiner na konferenciji za novinare.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Poslije izborne noći, tvrdi Reiner, maske su pale.

"Gospodin Milanović jasno je rekao da se ovi izbori svode na 'mi' ili 'oni' što je suprotno onome u što je Josipović pokušavao uvjeriti javnost", kazao je Reiner. Podsjetio je kako je njihova predsjednička kandidatkinja pozivala nakon objave rezultata sve glasače te se založila da ne bude više podjela.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Založila se za zajedništvo svih hrvatskih građana za bolju i prosperitetniju Hrvatsku", rekao je Reiner.

Josipović, tvrdi taj HDZ-ovac, nakon što mu je pozicija duboko ugrožena, pokazuje ne samo nervozu i izbezumljenost već pravu agresiju. "Nadamo se da se to u predstojeća dva tjedna neće nastaviti", poručio je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Što se više bajka SDP-ova predsjedničkog kandidata Ive Josipovića bliži završetku to on sve više pokazuje svoje pravo lice i podsjeća na snahu iz bajke IvaneBrlićMažuranić 'Šuma Striborova', koja od nemoći i agresije na kraju pokazuje pravu narav, ustvrdio je GordanJandroković.

"Neće nas uvući u takvu prljavu kampanju jer mi ne želimo svađu i podjele, mi pozivamo na promjene ali i novo hrvatsko zajedništvo", poručuju iz HDZ-a.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Samo sam citirao presudu zagebačkog suda'

Na tradicionalnom ispraćaju stare godine u podne u Fužinama Ivo Josipović je na pitanje kako komentira tvrdnje HDZ-a istaknuo kako HDZ nije proglasio lopovima, nego samo citirao presudu zagrebačkog suda.

"Bio sam i bit ću predsjednik svih građana, pa tako i glasača HDZ-a. Mnogi glasuju za HDZ i za mene, a takvi će ostati i ubuduće. Sve pozivam da poradimo da u 2015. ne bude kriminala i korupcije, a da sve kriminalne radnje koje su bile počinjene budu kažnjene", rekao je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Goran Kovacic/PIXSELL
Image
Foto: Goran Kovacic/PIXSELL

Ivo Josipović

Na pitanje da komentira tvrdnje HDZ-a po kojima Josipović "agresivnom kampanjom razdvaja Hrvatsku, a oni je spajaju", Josipović je rekao kako - "ako pogledamo što govori, upravo HDZ razdvaja Hrvatsku".

Ponovio je da je bio predsjednik svih građana te da pet godina njegova mandata o tome najviše govori.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Rekao je kako vjeruje da će 2015. godine u Hrvatskoj krenuti nabolje.

"Posebno sam siguran da će nakon reformi koje će se provesti nakon promjene Ustava biti stvoreni pravi temelji za zdravu ekonomiju, za više radnih mjesta i bolje gospodarstvo", rekao je Josipović.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
Azbuka našeg života
Cijena strasti
default_cta
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
Pevačica
Obiteljske tajne
default_cta
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
Volio bih da sam ovdje
Gajin svet
default_cta
VOYO logo