U POMOĆ STIGAO I HELIKOPTER / HGSS-ovci spašavali Francuza s Vidove gore: Dvojica prijatelja izabrala su neoznačeni put niz litice pa se jedan ozlijedio

Image
Foto: HGSS Split

Na teren je, odmah po dojavi, izašla bračka ispostava HGSS Stanice Split, spustili su se s vrha Vidove gore i ozlijeđenom pružili prvu pomoć

5.4.2022.
21:40
HGSS Split
VOYO logo

Pripadnici splitske stanice Hrvatske gorske službe spašavanja danas su u poslijepodnevnim satima na Vidovoj gori na Braču spašavali francuskog državljanina koji se zbog ozljede potkoljenice nije mogao samostalno kretati.

Naime, nesreća se, piše na stranicama HGSS-a, dogodila kada su dvojica prijatelja s Vidove Gore htjeli sići u Bol, ali su izabrali neoznačeni put, niz litice, bez opreme i adekvatne obuće. Tada se jedan od njih ozlijedio pa se nije mogao samostalno kretati.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na teren je, odmah po dojavi, izašla bračka ispostava HGSS Stanice Split, spustili su se s vrha Vidove gore i pružili mu prvu pomoć. Međutim, s obzirom na težak teren, u pomoć su pozvali i helikopter te su unesrećenog odvezli u KBC Split.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo